Da er bloggkåringen avgjort. Og denne gangen var det ikke meg som gikk av med seieren.

Premien var forøvrig en bæreslynge sponset av Hjemmemamma.com

slynge

«Men Lin», sier du kanskje. «Du har jo ikke barn i bærealderen, har du vel?»

Og da må jeg bare si det at det gjelder å tenke utenfor boksen her, altså.

Her er denne familiens skuffede heiagjeng:

ludvigsen

Ludvigsen synes det er på høy tid at noen ser hans behov også. Det er kaldt ute og det finnes damehunder som lukter så utrolig godt at det rett og slett er plent umulig å gå på plass. Nå må dessverre Ludvigsen fortsette å gå tur som hunder flest. En skam, sier jeg. En skam!

Owen

Som du kan se, så er også Owen skuffet. Noen vil kanskje si at det å bære en 60 kg tung hund ikke er det beste for eiernes rygg. Owen synes dette er i overkant pinglete! Han er en liten hund i en stor kropp og forventer service deretter. Det er faktisk kaldt for potene ute! Owen legger til at dette var en trist, trist dag for hunders rettigheter, før han avslutter med (som bildet tydelig viser) å si: «Whatever!»

marlene

Marlene, min søsters datter, hadde tenkt å bruke sjarm for å vinne kampen om bæreslynga her i familien.  Marlenes kommentar: «Jeg smiler kanskje utenpå, men inni meg er jeg traumatisert av denne hendels… åh, se! MAT!»

Marlene måtte forøvrig, i følge min søster, ha konkurrert med sin 18 år gamle storesøster om bæresjalet. Min søster påstår nemlig at 18-åringer kan finne på så mye rart at de helst bør fraktes rundt i bæresjal av foreldrene på lørdagskveldene. Attenåringens kommentar: *hikk*

Så da vet dere hva dere kjempet for, dere som stemte på denne bloggen.

Men så til vinneren, da.

Ja, for det finnes faktisk noen som stakk av med seieren her. Og i grunnen må jeg jo si at det var en vel fortjent seier.

Gratulerer så mye til Tove med bloggen Tankar frå ein kvardag!

Og igjen: Tusen takk til alle som stemte og deltok i denne omgang. Enten dere stemte på den ene eller den andre. Å gi en mammablogger et klapp på skulderen for jobben vedkommende gjør er en fin ting å gjøre. For som jeg har nevnt før: Det handler om å gjøre en, i dagens samfunn, til tider ensom jobb litt mindre ensom og vise andre foreldre at vi har mer til felles enn man kanskje tror.

Ha en strålende helg videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...