Da søsteren min fnisende sto der sammen med kjæresten og fortalte at de hadde forlovet seg, var det bare fryd og gammen. Dette unnet vi henne. Vi smilte og tenkte at «det var jo koselig». Og «Endelig!»

Nå som jeg har lest om Bridezillas i denne artikkelen, begynner jeg derimot å bli litt smånervøs. Bare se her:

Bridezilla er en kvinne som forvandles fra et fornuftig vesen til et selvopptatt monster, besatt av målet om en perfekt bryllupsdag, med seg selv som midtpunktet. Hun vraker venner, fornærmer foreldre, trakasserer kokker og brenner av penger raskere enn en skogbrann i august, alt for at dagen skal bli slik hun drømmer om.

Hamilton forteller om bridezillaer som forventer sofaer i bryllupsgave fra venninner, som serverer festmiddag fra hurtigmatkjeder, og som tvinger venninner til å lage mat til 150 personer.

En brud ville ikke ha sin nære arbeidskollega som brudepike likevel, fordi hun ikke så særlig bra ut med oppsatt hår. Faktisk ville hun ikke ha henne på festen i det hele tatt, og unngikk å komme med invitasjonen slik hun hadde lovet.

Typisk er også bruder som arrangerer flere fester, med de samme gjestene, fordi de forventer flere gaver før selve bryllupsfesten.

Og da begynte jeg Ã¥ tenke. For hadde ikke min ellers sÃ¥ ok søster forsnakket seg her om dagen? Hun sa det var en spøk, men jeg hørte da tydelig at hun sa «utdrikningsSYDENTUR».

Spøk, du liksom. Dette er nok bare starten på et årelangt mareritt, tenker jeg vi sier.

Fra nå av kommer jeg til å følge nøye med på alle forandringer. Både i atferd og utseende. Og selvsagt må jeg rapportere her på bloggen dersom det skjer noe. Det er til ditt eget beste.

For alt vi vet kan vi nemlig ha å gjøre med en ekte Bridezilla to be å gjøre.  Dere er herved advart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...