Tv og film

En kinodirektørs bekjennelser

Denne uka har vært travel.
Ikke bare har jeg utført det vågale stuntet å si opp jobben. Neida. Det holder ikke for meg. Jeg har nemlig fått en ny jobb. Eller… det er i det minste det hjernen min ser ut til å tro.
I dagene etter at oppsigelsen var levert har jeg sovet. Og sovet. Og [...]

Og en gang til…

Vi har GET. Du vet, den supersmarte tingen å ha for en storfamilie der uforutsette ting kan hende når som helst og mor i huset allikevel gjerne vil følge med på Grey’s Anatomy for hvis ikke hun får i alle fall det KAN DET VÆRE DET SAMME MED HELE TV-GREIA!
Ok. Kanskje ikke med Caps Lock. [...]

Fremstilt som bortskjemt på tv – saksøker Disney

18 år gamle Alicia Guastafarro saksøker de ansvarlige for programmet “Wife Swap”  (Konebytte USA, som går på Tv3), ABC og Disney, fordi hun mener de fremstilte henne som bortskjemt da hennes mor deltok i realityserien for noen år siden.
Hun sier at programmet førte til at hun ble ertet og at programmet fremstilte henne på [...]

Temple Grandin

Innimellom oppdager man virkelig interessante mennesker som man gjerne vil lære mer om. Temple Grandin er en av de for meg og i denne bloggposten har jeg samlet det jeg fant som jeg fikk lyst til å dele. Innta gjerne i flere porsjoner, for dette tar tid.
For noen uker siden, leste jeg nemlig [...]

The Big Bang Theory

Har du ikke sett denne serien, er det bare en ting å si. Se den!
Det er en av mine favoritter om dagen.

Share

Jentenes filmklubb – The blind side

Jentenes filmklubb har vært på kino igjen. Endelig!
Det har ikke vært så mange kinoturer i det siste, men i går dro vi avgårde og så “The blind side”. En rørende, lang og ganske fin film basert på en sann historie.

Etter filmen gikk vi en tur og skravlet litt. Og jeg tror jeg skal ta [...]

Hvorfor ikke meg?

@istockphoto.com
Å stå på for å gjøre noe annerledes og å få til en endring er spennende og utfordrende. Det er vel ikke noen hemmelighet at jeg bl.a. henter inspirasjon og en og annen “grublenøtt” fra serien “The Biggest Loser”. For eksempel dette med å overgi seg, som jeg skrev litt om i innlegget “Surrender, for [...]

Frustrerte fruer – dette skjedde sist

Tirsdag kveld er det sesongpremiere på Frustrerte fruer, sesong 6. Dersom du er som meg, så hjelper det lite at den siste episoden var en skikkelig cliffhanger. Mye er allikevel glemt.
Derfor tenkte jeg at jeg skulle sjekke det ut, og her er det jeg fant om den siste episoden, som het “It’s only in your [...]

Typisk jenter å mobbe, og typisk gutter å feige ut?

Etter å ha lest om mobbingen som foregikk i Paradise Hotel, har jeg nå sett (og delvis spolt, siden jeg ikke akkurat er fan av programmet i utgangspunktet) gjennom de to siste episodene. Jeg har jo tidligere engasjert meg litt i forhold til bl.a. mobbing i arbeidslivet. Og selv om dette ikke akkurat er arbeidslivet, [...]

Endelig tirsdag!

Å, kom igjen da!
Det er klart du gleder deg til dette.
Jo, det gjør du.
Jo, sier jeg!

Der kan du se. Du gleder deg litt du også.

Menne… Hva liker du egentlig å se på tv?
Er det noen serier du foretrekker?
Er det noen serier du savner sårt og i fosterstilling mens du langsomt gråter dine bitre tårer? (Jeg [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...