Kjøpevegring

Ja, jeg tror nesten det bør inn i diagnosesystemet, altså. For, utrolig nok, har jeg muligens utviklet det. Jeg, som var en racer med kredittkortene en gang i tiden. Nå er det helt motsatt. Jeg vegrer meg for å shoppe. Etter flere måneder med påfyll på julekontoen er det nemlig snart på tide å begynne […]

6 uker igjen til julaften

I dag er det bare 6 uker igjen til julaften. Er du som meg har du antageligvis ikke begynt med så mye av selve julestria. Men ting er allikevel litt annerledes enn det pleide å være før i tiden. Ja, tro det eller ei, det er til og med håp for rotehoder som meg! Med […]

Novemberutfordringen

Jeg har blitt utfordret av en drage – og med geléknær har jeg tatt utfordringen. Ok, da. Så er det kanskje ikke bare jeg som ble utfordret. Det var vel heller en åpen invitasjon der folk kunne bli med. Det er bare det at dette er me-me-me-land og ja, jeg heiv meg på. Noen ganger […]

Bruskutt i oktober

Brusdrikking er et stort helseproblem for mange og helsmyndigheter advarer mot dette. Før jul hadde det vært kjekt å gjøre noe med den uvanen. Jeg mistenker nemlig at julefeiring og slike ting vil smake langt bedre om man ikke har hatt «lørdag hele uka» i tiden før. Siden vi alle er forskjellige tenkte jeg vi […]

Matpakkeskryt

Ferden inn i husmorhelvetet fortsetter og man skryter selvsagt der man kan og selv om dette var mer matpakketilbehør. Brødskivene og yoghurten kom ved siden av. Fedon ville muligens ha steilet, men det er i alle fall ikke tilsatt sukker, som juice og sånt. Jeg rakk akkurat å ta bilde av de siste 3 boksene […]

Tid funnet!

Det er utrolig hva som kan skje når man begynner å bygge opp en kontrolljournal. I dag, mens jeg jobbet videre med min, fant jeg tid. Tid og krefter jeg ikke visste jeg hadde. Du skjønner, noe skjedde mens jeg skrev opp min nåværende «to do»-liste. En liste full av alle de stressende «åh, dette […]

Høsten er tid for…

Varme Det er meldt en kaldere høst enn vanlig, så det kan være greit å sette i gang. Her i huset betyr det bl.a. at vi må tette noen dør- og vinduslister som har noen glipper bedre. Vi er også så heldige at vi har peis, så her i huset betyr det også å skaffe […]

Kontrolljournal og regningmappe

Nå har jeg endelig funnet ut hvorfor mine FlyLady-anstrengelser tidligere har hatt det med å spore av. Du tror kanskje det er latskapen som har skylda? Eller det at jeg bare må få med meg noe på tv istedet for å brette klær? Håneida. Problemet er at jeg ikke har hatt en ordentlig kontrolljournal, noe […]

Våre funn på finn.no

Jeg har sagt det før. Jeg tror det skulle gå greit å møblere en hel bolig ved hjelp av litt tid og finn.no og lignende. Nå er det visst høysesong også, det kan være lurt å følge med. Vi har i alle fall mesteparten av møblene våre derfra. Her er noen eksempler: Min nye skrivekrok […]

Brannvernuka – noen tips

Neste uke er det brannvernuke. Her er noen tips om hva man kan gjøre da. Hvis du synes listen blir litt overveldende eller at du ikke får gjort alt akkurat den uka, så husk at noe er bedre enn ingenting. Ikke dropp hele greia fordi du ikke får gjort alt! Lag en brannplan Hvis det […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2016 Fullt Hus All rights reserved. | Powered by WordPress
Theme created by Shprink.