Hva skjer når man endrer lenkestrukturen i bloggen?

Vel, her kan du se det med egne øyne.

Forhåpentligvis vil det lønne seg i det lange løp, da. Det var jo en forbedring og på sikt tror jeg Google vil henge med også.

Share

“Det gikk bra med oss”

Humoristiske lister om alt barn tålte før i tiden sirkulerer rett som det er. Og mantraet er ofte at “det gikk bra med oss”.
Nå skal ikke jeg si at ikke noen tar av og blir helt “curlingforeldre”. Men jeg vil allikevel vise frem noe jeg fant i en nettdiskusjon om nettopp en av disse listene. [...]

Bloggurat-funksjonen jeg digger

Jeg har lest bl.a. Hjorthens innlegg “Hvor mange lesere har du på bloggen din” og Frøken Makeløs sitt “Hvordan teller Bloggurat?” og synes de tar opp et spennende tema. I alle fall for oss bloggomane.
Nemlig nettopp dette med forskjellen på treff og lesere. Og hvordan den nye Bloggurat-tjenesten (som jeg misunte svenskene noe [...]

Så hvordan brukes Sonitus og andre tjenester, egentlig?

Først: Om du er møkklei av å lese hvordan en statistikk-ukyndig babler i vei om denne bloggens statistikk, så bør du kanskje hoppe over denne posten.
Du skjønner, jeg har installert Google Analytics og er litt hekta på de tallene som kommer frem der. Tallene representerer jo mennesker som faktisk sitter og leser alle de rare [...]

Skremmende statistikk

Det siste døgnet har vært rimelig heftig her på bloggen hva besøk angår. Ja, i alle fall for bloggen min å være. Andre har det muligens sånn hele tiden, men her var det nesten litt skremmende hvordan det for et døgn skjøt i været.
Denne bloggen er jo en Wordpress-blogg og jeg bruker bl.a. en plugin, [...]

Mest lest de siste 90 dagene (og litt til)

Jeg hermer litt etter WWF – world wide Fredrik og deler min egen lille kvartalsrapport. Det vil si, siden det allerede er et godt stykke ut i april, så blir det de siste 90 dagenes 5 mest leste innlegg her, da. Statistikken viser kun når noen har vært inne på enkeltinnleggenes adresse, så den teller [...]

Har du litt tungt for det?

Avil pleier jo å skryte av at bloggen hennes har “den beste lesarkrinsen” rett som det er. Andre pleier heller ikke å være gjerrige på lovordene til sine lesere, og jeg burde kanskje ikke poste dette innlegget i det hele tatt.
Du skjønner, jeg har installert en liten dings på bloggen nå. En sånn som skal [...]

Ikke det at jeg er paranoid eller noe sånt, altså…

Eller, forresten.
Jeg er nok litt paranoid. Eventuelt har jeg en rimelig hyperaktiv og dramatisk fantasi som fortsatt er i påskekrim-modus.
Jeg har nemlig kikket litt på statistikksiden min. Inspirert av Mihoes runde tall måtte jeg jo sjekke hvordan det lå an med meg. (For å si det sånn; dersom Mihoe er ved mållinjen, så leter jeg fortsatt etter [...]

En hyperaktiv helg får konsekvenser

Jeg har som nevnt tidligere begynt i ny jobb. Dette har gått hardt utover andre ting, som både bokleseing og blogging. Siden jeg også jobber turnus og hver 3. helg, så var det deilig når jeg denne helgen hadde frihelg.
Og jeg boblet nok litt over. Så jeg blogget. Og blogget litt til. Og blogget enda [...]

Dette må foreviges!

Ja, for jeg tror nok det blir dagligdags at denne bloggen troner øverst på listen slik.
Haha!
Eat my dust, Hjorthen & gjengen!  *tøff i trynet i de timene jeg fortsatt kan*
Bildebevis:

Obs! Klikk på bildet for å se det i stort format.
*kremt*
Og så snakker vi ikke om at denne plassen jeg nå troner på mens jeg vaier med flagg [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...