Hvordan drive meg til vanvidd – en oppskrift

Om du tilfeldigvis synes jeg ikke er batshit crazy nok (jeg sa jo at jeg kom til å bruke det uttrykket for alt det er verdt!), har jeg her en oppskrift på hvordan man virkelig trår til og får meg til å klikke.
Det er nemlig en ting som er verre enn å våkne og oppdage [...]

Hysj! Genier til lading!

Ludvigsen er muligens verdens snilleste og mest tålmodige hund. Noe som er en fordel når man kanskje, eller kanskje ikke, har mer søthet ved seg enn vett. Eventuelt tenker han mye lurt når han ligger der som et slakt i sofaen og slipper den ene smygeren etter den andre. Man kan aldri vite.
Uansett. En av [...]

Psykodrittsekkmøkkamannen lever farlig

Hørt i heimen, sent i går kveld/natt:
Jeg: “Nå er klokka over tolv. Nå har vi bryllupsdag!”
Psykodrittsekkmøkkamannen: “Hvor mange år?”
Jeg: “17″
Psykodrittsekkmøkkamannen: “Bare 17?”
Jeg: “Ja”
Psykodrittsekkmøkkamannen: “Åh. Jeg synes det virker myyyye lenger.”
Han fortjener meg virkelig ikke. Han gjør faktisk ikke det.

Share

Det er klart det er kvinnens skyld at mannen er utro

Ja, i alle fall dersom vi skal tro Det Nyes klara klok-figur “Beate” på det hun skrev en gang i tiden. Fornøyelig lesning i dag, kanskje. Men litt trist at det faktisk var de holdningene man hadde dengang.
Han er så trett av sin nervøse, ømhetstiggende forlovede at han har begynt å brevveksle med en annen [...]

Vampus og meg

Psykodrittsekkmøkkamannen gjør mye husarbeid.
Hva kan jeg si? Jeg er flinkere til å delegere enn å vaske.
Men nå har jeg en god unnskyldning for å la være. Neste gang mannen ber meg om å gjøre et eller annet som overhodet kan minne om husarbeid, kan jeg nemlig minne ham om hva som skjedde med Vampus og [...]

Mr. FlyLady

Dagens samtale i heimen, mellom lillebroren min, psykodrittsekkmøkkamannen, min mor og meg:
Lillebror: Hvorfor er står kompressoren på verandaen?
Psykodrittsekkmøkkamannen: Jeg har tørket støv. *stolt mine*
Jeg: Tørket støv?
Psykodrittsekkmøkkamannen: Ja. Jeg tok med vaser og andre ting som skulle tørkes støv av ut på verandaen og brukte lufttrykk.
Lillebror: Tøft! Det er sånn det skal gjøres.
Psykodrittsekkmøkkamannen: Jah! *überstolt*
Min mor: [...]

Julen 2008

Det begynte jo litt utenom det vanlige. Etter evigheters klaging på leiligheten vi leier, flyttet vi rett og slett ut. Etter å ha kontaktet advokat som tar seg av videre “mas”.
Og resultatene har vært skremmende synlige.
Vi snakker bedret helsetilstand for samtlige i familien. Svart muggsopp har en skremmende effekt på helsen, bare så det er [...]

Mitt nye kjæledyr

Jeg vil ha en sånn til jul!
Og får jeg ikke det så er det nok et ganske sikkert tegn på at psykodrittsekkmøkkamannen slett ikke elsker meg i det hele tatt. Uansett hva han sier.
Nemlig.

Share

Nattlig kvalitetssamvær

Jeg må innrømme at jeg hadde glemt det.
Det er jo noen år siden jeg sist jobbet natt og i tiden som har gått har jeg vel mest fokusert på hvor lurt det er å jobbe natt. Man får godt betalt, man får lest bøker i ro og mak (nesten) og etterpå kan man sove til [...]

Den Store Sommerferiekrangelen

Da er vi hjemme igjen og jeg er klar for å oute egen og andres idioti igjen, som seg jo hør og bør i en blogg.
Først må jeg nok begynne med sommerens pinligste. Nemlig Den Store Sommerferiekrangelen.
Årets krangel var en særdeles elegant og ærverdig *host* happening i hyttas nærmeste matvarebutikk.  Nærmere bestemt over en kjøledisk.
Der [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...