Bokbloggturné : “Hvis jeg blir” av Gayle Forman

Da var turen kommet til denne bloggen i bokbloggturnéen arrangert av Cappelen Damm for boken “Hvis jeg blir” av Gayle Forman.
Forlagets omtale av boken:
«Bare hør etter,» sier Adam med en stemme som lyder som granatsplinter. Nå åpner jeg øynene helt opp. Jeg setter meg opp så godt jeg kan. Og jeg hører etter. «Bli,» sier [...]

Julegavetips: Før opp minst en til på listen din

Da jeg var tenåring fikk jeg det plutselig for meg at jeg ville ut og farte litt. Jeg hadde vært bokorm, skolelys og lærerfavoritt i noen år. Det forandret seg i den perioden. Jeg kunne kanskje ha satset på flatfylla, som de fleste andre? Eller hengt utenfor 7-11 kveld etter kveld?
Jeg gjorde noe annet. Jeg [...]

Hva jeg IKKE ønsker meg til jul

 
 
 
Det er ille nok at jeg vet, om jeg ikke skal gå rundt med et sånt informativt belte.
submit_url = “/blogg/2007/12/hva-jeg-ikke-%c3%b8nsker-meg-til-jul/”;

Julegavetips: Bøker

Her i huset er det nærmest juletradisjon at eldstesønnen sitter med nesa i en bok i romjula. Han har nemlig en tante som pleier å kjøpe bok til ham og som vet hva som fenger. I tillegg pleier hun som regel å ta ham med på kino for å se film.
I fjor var det Eragon [...]

Julegavetips: Hjemmelaget marsipan

Den første julen da mannen og jeg var kjærester ble feiret på hvert sitt hold. Jeg gikk på folkehøyskole og skulle ta toget hjem til familien min. Mannen skulle feire med sin familie og komme på besøk til meg og familien min i løpet av romjula.
Mannen hadde laget hjemmelaget marsipan, og sendte med en stor [...]

Julegavetips: Little Women

Om du er på jakt etter en flott film som du kan se sammen med litt eldre barn i romjula, er filmen “Little Women” virkelig å anbefale. Filmen koster 99,- på cdon.com og 160,- på Video Nova. Den norske tittelen er “Unge kvinner”.
Beskrivelse: “Vi befinner oss i New England i 1860-årene. Familien March skiller seg [...]

Related Posts with Thumbnails