Hyttemøte

Vi så det definitivt ikke komme. Dette hyttemøtet.
Vi var alle samlet for lillebrors 18-årsdag. Mat hadde vi spist, kaker hadde vi fått, bursdagssanger var blitt sunget på norsk, engelsk og polsk med stor iver mens naboene antageligvis nok en gang lurte på hva vi gjorde med katta og min mor hadde myndig avkrevd noen positive [...]

Sola vår

Det er klart at familiens yngste medlem også måtte ta seg en tur på hytta i sommer.

Og her ser man film- og bokhylla sekunder før “Marlene – the destroyer” utførte sitt magiske triks. Simsalabim- hylla er tom!

Share

Og mellom slagene spiller vi Kjærlighetsvisa

Jeg har vært på hytta.
Dette kunne sikkert vært en strålende erklæring. Du vet, en sånn som du bare vet er på nippet av å sprenge av energi, selvtilfredshet og sportyness, eller hva man nå kaller disse merkelige “nå skal vi ut i skogen, opp i trærne og ivareta hygienene med to granbar og ei kongle”-faktene [...]

Ludvigsens sommerferie

Ludvigsen har selvsagt også hatt sommerferie. Her er to bilder fra årets sommerferie på hytta.

Når sola steiker er det godt å få plass i hengekøya i skyggen. Det molefunkne uttrykket kommer av noe som nesten er helt utilgivelig. Matfar hadde nemlig dratt på butikken. Uten å ta med Ludvigsen! Akk!

Dette bildet er også typisk for [...]

Sommerferiefølelse

Bilde tatt fra bilen på vei opp til hytta.

Share

På vei

Når du leser dette er jeg sannsynligvis ikke her. *dramatisk*
Neida. Jeg har nemlig satt den på planlagt publisering til nå. Så antageligvis sitter jeg i dette øyeblikk og taper spiller kort, leser en bok eller kjefter på hypre unger som ikke ligger der jeg la dem. I sengene sine. På hytta.
Og dersom alt er som [...]

Påskeferie 2008

Siden jeg hadde jobbehelg i påsken, så var sjefen min såpass grei at jeg fikk noen fridager i uken før. Altså var vi så heldige å få med oss nesten en hel uke på hytta i det beste påskeværet, før jeg skulle på jobb påskeaften og dagene etter.
Dette måtte selvsagt dokumenteres. Jeg vil advare mot [...]

Hyttegalskap

Det er lørdag. Skumring er i ferd med å bli nattmørkt.
Jeg tråkker oppover mot hytta. Med sekk på ryggen, tung veske hengende på høyre side og en søplesekk full av dyner etc. i hver hånd, som jeg sleper med meg opp bakken fra helvete. På vei til hytta.
Jeg forbanner snøen. Det er skare og jeg [...]

Noen gode råd om kortspill

Vi har vært på hytta igjen. 4 voksne, 7 barn og 2 hunder. Ja, og ganske sikkert en liten husmus som jeg ved en tidligere anledning har gitt navnet Herman. Det var nysnø, fullmåne og virkelig julestemning da vi ankom fredag kveld med poser fulle av god mat og drikke, enda et nytt brettspill og [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...