Bruskutt i oktober

Brusdrikking er et stort helseproblem for mange og helsmyndigheter advarer mot dette. Før jul hadde det vært kjekt å gjøre noe med den uvanen. Jeg mistenker nemlig at julefeiring og slike ting vil smake langt bedre om man ikke har hatt “lørdag hele uka” i tiden før.
Siden vi alle er forskjellige [...]

Jeg er tilsynet ditt!

Her er to fakta:

Jeg er nyoperert.
Jeg har barn som tar ting veldig bokstavelig.

Legg til at jeg etter operasjonen fikk med et infoskriv som jeg var dum nok til å la ligge fremme og dermed har man plutselig pådratt seg rene naziomsorgen fra en av undersåttene i heimen.
I infoskrivet står det nemlig ting som at man [...]

Operasjonsrapport

Nå er endelig operasjonen jeg snakket om tidligere overstått. Jeg ble operert i går. Og opplevelsen kan vel best oppsummeres slik.

Jeg elsker Lovisenberg sykehus. Virkelig. De er dyktige, de har et pasientsyn som man virkelig merker og de er effektive.
Jeg forsvant inn i narkosesøvnen ca. 8:45, tror jeg. Jeg våknet kl.10:10. I 12-tiden var jeg [...]

Temple Grandin

Innimellom oppdager man virkelig interessante mennesker som man gjerne vil lære mer om. Temple Grandin er en av de for meg og i denne bloggposten har jeg samlet det jeg fant som jeg fikk lyst til å dele. Innta gjerne i flere porsjoner, for dette tar tid.
For noen uker siden, leste jeg nemlig [...]

Jeg elsker fritt sykehusvalg!

Som jeg tidligere har vært inne på, har jeg et behov for et kirurgisk inngrep og litt dårlig erfaring med veien frem til man får det. Jeg snakker om brokk. Den typen som befinner seg i navleområdet og rett og slett er en svakhet som gjør at f.eks. tarmer “tyter” litt ut og i verste [...]

Dagens helsetips – bonustips 3!

Share

Dagens helsetips – bonustips 2!

Share

Dagens helsetips – bonustips 1!

De 10 helsetipsene er ferdig utdelt, men jammen er det ikke en liten bonusrunde her også.

Share

Dagens helsetips 10

Share

Dagens helsetips 9

Share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...