Ludvigsen og Daisy oppdager havelva

Ludvigsen og Daisy har vært på høsttur til vannet. Ok, det er ikke så vanskelig å få til, siden vi bor like ved. Men allikevel. Det er kjekt å få være med for menneskene også. Ludvigsen har nemlig vannet som en yndet destinasjon når hodet hans plutselig begynner å spille «Born to be wild» og […]

7 grunner til å glede seg til høsten

Joda. Jeg har gjort det før og nå gjør jeg det igjen. Lister opp hvorfor det at sommeren er på hell og høsten straks er her er en Bra Ting™. Så her kommer de. Mine grunner for at høsten er noe å glede seg til. Noe er hentet fra den forrige listen jeg skrev og […]

10 ting jeg gleder meg til denne høsten

Sommerferien er over for denne gangen og på mandag starter også skoleåret. I den anledning kan det være på plass å minne seg selv om de positive sidene ved høsten. Og kanskje henge opp en lapp ved baderomsspeilet slik at man kan gjenta det som et mantra gjennom sammenbitte tenner der man står en tidlig […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© 2016 Fullt Hus All rights reserved. | Powered by WordPress
Theme created by Shprink.