Novemberutfordringen

Jeg har blitt utfordret av en drage – og med geléknær har jeg tatt utfordringen.
Ok, da. Så er det kanskje ikke bare jeg som ble utfordret. Det var vel heller en åpen invitasjon der folk kunne bli med. Det er bare det at dette er me-me-me-land og ja, jeg heiv meg på.
Noen ganger er det [...]

Noen lyspæreøyeblikk er større enn andre

Som tidligere nevnt; Når jeg først skal skrive om den prosessen jeg er inne i med tanke på å få orden på kroppen, har jeg ikke lyst til å hoppe bukk over noen av de viktigste hendelsene underveis, selv om det kanskje kan virke både kaotisk og følelsesladet til tider. Jeg var ikke forberedt på [...]

Mitt liv som løk

Jeg har ikke lyst til å skrive om den delen av “Prosjekt – få orden på livet” som handler om kropp, uten å også ta med de vanskelige bitene. Jeg kunne selvsagt bare holdt munn og la den siste utviklingen forbigås i stillhet, men… næh. Her kommer det frem.
Å skulle legge om livsstilen og gå [...]

Surrender, for pokker!

Michelle Aguilar, en deltaker i den 6. sesongen av “The Biggest Loser”, har i intervjuer fortalt litt om hva som var det avgjørende øyeblikket for henne i kampen mot kiloene og for seg selv. Og hun sa noe som fikk meg til å tenke.
Hun sa:
I had to make a decision to surrender to the process. [...]

Bok i posten

Etter kaos og krise kommer reorientering, opprydding og prosjekt “Få orden på livet”.  Frem til nå har det vært whiteboards, boardmaker og lignende ting.
I dag fikk jeg bok i posten. En arbeidsbok, faktisk.

Ja, når man først har fått tredd noen ekstra utfordringer over hodet i dette uforutsigbare mammalivet, så kan man vel like gjerne satse [...]

Din dumme, dumme ku!

For en tid siden oppdaget jeg noen kuer som hadde gått seg fast i vannkanten. Og måten de håndterte det på var å stå der. Og stå der. Og stirre dumt ned i vannkanten mens det så ut som om de sank ned i gjørma.
Jeg tenkte at de måtte være passe teite som ikke skjønte [...]

Prosjekt: Få orden på livet

For en tid siden fikk jeg en epost med spørsmål om hvordan jeg fikk det til. Jeg antar at man tenker på dette med å holde styr på en stor familie. Vanligvis ville jeg ha kunnet sagt en rekke ting. Men sannheten akkurat da var noe helt annet.
Jeg har en tilståelse.
Jeg fikk det ikke til. [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...