Snøfall

Vinter i luften og snøkorn som faller.
Hunder som er helt i hundre over dette hvite som daler ned og lander på snuten. En har sett det før. En annen er valp og skjønner ikke stort men innser jo at dette er stas, så hun hopper rundt eldstehunden for å fange øret hans der han leker [...]

Å komme hjem fra nattevakt

Når man jobber natt, kan man være ganske så trøtt når man kommer hjem. Såpass trøtt at man for eksempel kan sovne på stuegulvet.
Noe som er et helt uimotståelig syn for lille Daisy, som elsker å ligge oppå folk. Uansett hvor de ligger. Eller om hun gjentatte ganger sklir ned. Oppå skal hun.

Share

Ludvigsen og Daisy oppdager havelva

Ludvigsen og Daisy har vært på høsttur til vannet.
Ok, det er ikke så vanskelig å få til, siden vi bor like ved. Men allikevel. Det er kjekt å få være med for menneskene også. Ludvigsen har nemlig vannet som en yndet destinasjon når hodet hans plutselig begynner å spille “Born to be wild” og han [...]

Rundt seg sjæl-opplevelse

Vi skal på tur! Vi skal på tur! Vi skal på tuuuur!
Oh lykke!

Share

Høstgrøsser

Når nettene blir lange og kulda setter inn….
Ja, da dukker det på merkelig vis opp en jypling av en hund i stuevinduene så fort mørket senker seg utenfor. Men vær trygg. Daisy passer på og følger med i hver minste bevegelse til denne hunden som på magisk vis beveger seg identisk med henne selv.
…der hun [...]

Hysj! Genier til lading!

Ludvigsen er muligens verdens snilleste og mest tålmodige hund. Noe som er en fordel når man kanskje, eller kanskje ikke, har mer søthet ved seg enn vett. Eventuelt tenker han mye lurt når han ligger der som et slakt i sofaen og slipper den ene smygeren etter den andre. Man kan aldri vite.
Uansett. En av [...]

Løft meg opp, da!

Det er virkelig kjipt å ikke få komme opp med en gang når man bare vil opp på skrivebordet for en liten høneblund.
Heldigvis vet man råd. Man veksler nemlig bare mellom å rote til ledningene under bordet slik at nettkontakten ramler ut, gjøre seg så søt man bare kan og hvis ingenting annet funker… da [...]

Noen ganger…

…er det ikke så innmari lett å få blogget.

Jepp. Daisy har funnet sin favorittplass for en høneblund. Mellom meg og dataskjermen. Skal man være med, så skal man være med!

Og man liker slett ikke å bli vekket når matmors datatid er over.

Share

Valpedager

Du vet sånne irriterende folk som omtrent ikke gjør annet enn å vise frem bilder av sine søte små og som prater om dem ustanselig uansett hvilken setting man er i?
Vel, man kan nok trygt anse meg for å være en av dem akkurat nå.
Først et par close ups:

Så må vi jo leke litt:

Og akkurat [...]

Møt Daisy

Internett, jeg har en nyhet av den myke sorten.
Ludvigsen har fått en lillesøster og vi er alle helt tussete etter henne om dagen.

Rastepause på hjemveien da vi hentet henne. Skygge, vann og kos var godt.

Etter masse lek i sommervarmen er det godt å legge seg på et kjølig gulv.

Nydusjet etter ivrig omgang med maten sin. [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...