Blogganbefalinger

Det er på tide å anbefale litt, synes jeg.

Det er veldig mange som forteller meg at de er så overraskede over min egen stahet når det kommer til akkurat dette med vekt. Jeg rister alltid på hodet i den sammenheng, da jeg enda sliter litt med å se selv hvordan og hvorfor jeg klarer det. [...]

Kom som du er og bli som oss!

Det finnes mange “slik bør du blogge”-innlegg rundt omkring både på norske og engelskspråklige sider. Felles for mange av dem er at de ikke tar høyde for mangfold, men rett og slett presenterer sitt eget syn på hva som er “best” og altså gjerne en oppskrift på hvordan flest mulig skal støpes i samme form.
Jeg [...]

Vurdert etter utseendet – og så på kvinnedagen, da gitt!

I dag har jeg (eller muligens bloggen…) visst blitt “kåret” to ganger allerede. Og det er ikke engang barne-tv-tid enda.
Den første jeg så var ganske så hyggelig. Hjorthen lister opp bloggere som har sendt mest trafikk til hans blogg de siste tre månedene. Og det var hyggelig lesning, siden innlegget jeg lenket til virkelig er [...]

I dag vil jeg anbefale deg å lese dette

I dag hadde jeg flaks. Jeg ramlet inn til dette nydelige blogginnlegget nesten umiddelbart. Noe som er bra, siden jeg har begrenset tid før jeg skal på jobb.
Værsågod
Les og la det bevege deg.

Share

Dette må foreviges!

Ja, for jeg tror nok det blir dagligdags at denne bloggen troner øverst på listen slik.
Haha!
Eat my dust, Hjorthen & gjengen!  *tøff i trynet i de timene jeg fortsatt kan*
Bildebevis:

Obs! Klikk på bildet for å se det i stort format.
*kremt*
Og så snakker vi ikke om at denne plassen jeg nå troner på mens jeg vaier med flagg [...]

Minneapolise – en innflytelsesrik blogg

Og det er din også. 
Her om dagen var det to steder som linket til min blogg. Den ene var abc-nyheter, som jeg har skrevet om her. Den andre var verdens hyggeligste anbefaling av Fullt Hus fra bloggen Minneapolise. En av mine favorittblogger. 
Ok, så var det kanskje litt forskjell i hvordan lenken til bloggen min ble [...]

Jeg har fått meg nye blogger!

Ja, det er vel strengt tatt ikke så fryktelig mye å rope hurra for. Men de har nå engang hver sin funksjon. Kanskje aller mest for meg selv…
Ok, jeg skal ikke lyve. Jeg må innrømme at jeg som regel klør i fingrene etter å teste ut forskjellige nettverktøy, enten det er forum eller blogg. Det [...]

Statistikk

Mark Twain sa at det finnes tre slags løgn: løgn, forbannet løgn og statistikk. Etter å ha sjekket forskjellige former for bloggstatistikk, er jeg tilbøyelig til å være enig.
Siden bloggen min er på eget domene og ikke ligger på wordpress.com, har jeg ikke hatt tilgang til samme type statistikk som bloggerne derfra har. Det vil [...]

Blogging man blir rik av

En ting er å taste i vei om alt og ingenting. Gratis.
En annen ting er å få godt betalt for det.
Det finnes en god del nettsider som har spesialisert seg på å fortelle nettopp deg hvordan du skal tjene penger på bloggen din. Men de kan ikke ha fått med seg hvor utrolig enkelt det [...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...