Spørsmål om barnevern – kan du hjelpe?

Et av innleggene i denne bloggen som får en del treff fra søkemotorer er en oppsummering av mine tanker og meninger rundt det å sende bekymringsmelding til barnevernet.

Dette har i det siste også ført til at folk stiller spørsmål i kommentarfeltet som jeg i all ydmykhet må innrømme at jeg ikke er den beste til å svare på. Samtidig er det viktige spørsmål som stilles og min erfaring med internett er at det også er mange kunnskapsrike folk der ute som kanskje kunne ha noe å bidra med.

Med andre ord: Dersom du føler at du har noen gode råd eller innspill å bidra med, så føl deg gjerne kallet til å svare. Internett kan være så mye rart, og noen ganger… noen ganger kan det også være med på å gjøre en forskjell i livene til folk.

Og for å presisere: Jeg mener ikke at vi skal sitte på internett og “leke barnevern”. Men det å være den ene voksne som ser at noen trenger hjelp, kan være ganske ensomt og vanskelig. Og jeg ser jo på søketrafikken at det daglig er flere som prøver å finne ut av nettopp dette og kommer frem til nettopp det innlegget. Og jeg vil så veldig gjerne at folk som sitter i sene nattetimer og bekymrer seg for et barn og søker etter noen råd på veien skal finne nettopp det. Et godt råd. Tips om et sted man kan henvende seg. Eller kanskje rett og slett noen støttende ord.

Så derfor tar jeg meg den friheten at jeg ber dere om hjelp til å sørge for at det i enden av dette søkeresultatet finnes noe mer matnyttig enn bare mine meninger. Lenker til andre blogginnlegg som kan være til hjelp er selvsagt også velkomne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Mitt innlegg om barnevern er også ett av mine mest leste og med kommentarer jeg føler for å svare veldig grundig på. I denne versjonen av innlegget er det dessverre ikke så mange kommentarer, de resterende ligger på en blogg jeg har sperret med passord, men “tok med meg” enkelte innlegg.

Delirium’s last blog post..Luksusproblemer kan være andres mulighet

http://fremfraskyggene.blogspot.com/2007/05/om-barnevernet.html

Du spurte om andre innlegg som kan være til hjelp, kanskje mitt kan være det litt. Jeg ser vi har skrevet innom litt ulike vinklinger.

Delirium’s last blog post..Luksusproblemer kan være andres mulighet

Se der, ja. Det er greit å få litt inside info fra fagsiden her. Jeg har lagt inn lenken din i innlegget, jeg.

Ellers er jeg litt forkjemper for at “foreldrevern” og “barnevern” ikke nødvendigvis alltid er motsetninger. Noen ganger kan det være veldig godt barnevern å ta vare på foreldre også. Men da kommer man kanskje mer inn på den “kjedelige” forebyggende barnevernsbiten som media ikke har så mye interesse av å skrive om.

Twitter:

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Twitter ID
(Kun ID/twitterbrukernavn. Ingen lenke eller "@")