Sokker, tradisjoner og spøkelser

Denne dagen startet, nok en gang, med at jeg trodde jeg skulle hoste opp lungene mine. *dramatisk*

Det er nemlig ikke bare snøen som er forsinket denne vinteren. Min årlige juleinfluensa kom også litt senere enn vanlig. Jeg trodde selvsagt i all min naivitet at jeg hadde sluppet unna. Haha! Helt siden jeg var liten har jeg hatt denne tradisjonen. Hvordan kunne jeg tro at den bare ville utebli sånn? Julaften og feber hører på en måte sammen. Mine julebarndomsminner er ervervet gjennom febertåke. Kanskje ikke så rart at de er idylliske.

Men denne gangen slapp jeg unna og hadde altså en feberfri jul. Det var ikke før 2. nyttårsdag jeg innså at jeg ikke hadde sluppet, men bare utsatt. Så der har man det. Feber, hoste, slim, øreverk og sår hals mens jeg hiver innpå penicillin og klamrer meg til min nye bestevenn, Cosylanen. Jeg er syk som en mann. Det er ingen som går glipp av det. Beklager. Det var bare et spørsmål om tid før sytingen min nådde bloggen også.

Men selv om tradisjonen må overholdes er jeg ikke verre enn at jeg fortsatt er en livsnyter. Og her kommer sokkene og spøkelsene inn.

La meg introdusere min nye store kjærlighet: Polarsokkene.

polarsokker.jpgDisse er helt nydelige å ha på. Jeg ønsket meg, og fikk de i julegave av Benjamin. Den eneste som ikke lot prisen (de er billige) være til hinder for å gi meg det jeg ønsket meg mest av alt. De er gode og varme. Og er de mykeste på innsiden. De er tykke, men ikke for tykke til å ha inni skoene. Jeg elsker dem. Virkelig elsker dem. De finnes på Rema 1000 og koster vel ca. 20,- for et par. Og de er verdens beste sokker.

Nevnte jeg at jeg elsker dem?

Disse sokkene er det aller beste tilbehøret når jeg i dag skal kose meg med dagens episode av “Ghost Whisperer“. Ja, for som den sofagrisen livsnyteren jeg er, så har jeg en hel rekke favorittserier som jeg storkoser meg med. Noen på DVD, noen på tv. Ja, når sant skal sies, så må jeg vel innrømme at jeg har våte drømmer om å en gang anskaffe flatskjerm-tv og mediasenter slik at jeg virkelig kan få med meg alle favorittserier. Kun på den måten vil jeg kunne dra på jobb, treffe folk eller gjøre andre ting i trygg forvissning om at mine tv-behov ikke var avhengig av en skral video med slitte opptakskassetter og en mann med en enda skralere hukommelse. Eller, Gud forby, at ingen av barna RØRTE videospilleren slik at opptaket ble avbrutt. Så derfor. Et mediasenter ville ha gjort livet mitt så utrolig mye bedre. Jeg bare VET det. Det ville løse alle problemer. Alle. Absolutt alle, sier jeg.

Vel. Nok om det og tilbake til spøkelsene.

Ghost Whisperer

Melinda Gordon (hovedpersonen) og jeg mistet hverandre et par uker i en tragisk sendeskjemaendring forårsaket av det onde selskapet TvNorge. Vi pleide å ha våre heftige, men akk så korte møter hver onsdag kveld. Men så en dag var hun borte. Istedet dukket det opp en dame som kalles “Ugly Betty“. Jeg kan selvsagt lære meg å akseptere Betty også, men savnet etter Melinda var for stort til at jeg kunne slå meg til tro med å bare miste henne sånn. Men nå har jeg altså funnet Melinda igjen. Det grusomme tv-selskapet har gått med på å la oss møtes hver søndag kveld kl. 20:10. Endelig!

Noen ville kanskje si at jeg bør skaffe meg et liv. Det er i så fall feil. Det jeg trenger er et mediasenter. Nemlig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Innlegg som kanskje ligner:
  None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

 • bamsemums

  Fint å se at det er flere som liker de sokkene og Ghost Whisperer. På søndagen har jeg nå maraton for å få ungene i seng senest 20.05 sånn at jeg får sitte i ro og se spøkelsene mine. :)

 • Lin

  Hehe. Det høres kjent ut. ;)

  Twitter:

 • /blogg/?p=628 Julegavetips: Varme saker | Fullt Hus

  [...] Andre varme saker, og her er det nok jeg som er mest begeistret, er deilige og varme sokker. Nydelige ullsokker og polarsokker. [...]

blog comments powered by Disqus