Så du tror at DU har det trangt?

Stakkars prins 

Det er ingenting mot hva stakkars, stakkars, STAKKARS Jefri må klare seg på. Etter en lang og dyr familiefeide må han nemlig klare seg med usle 300 000,- per uke. Ja, du leste rett. Bare 300 000,- i uka. Ikke rart han ser så snurt ut på bildet.

Men slapp av, Jefri. Det skal nok gå bra. Det er nemlig mange lure ting du kan gjøre for å få pengene til å strekke til.

Jeg nevner i fleng:

 1. Kjøp inn stort på tilbud. Er det f.eks. januarsalg på dorullholdere av gull, så kjøp 3 for prisen av 2. Du kan aldri få for mange dorullholdere av gull, gutten min.

 2. Lag en handleliste og hold deg til den. Har du skrevet “1 yacht, 2 hoteller, 4 biler og en kiste med juveler” på handlelista, så er det viktig at du ikke faller for fristelsen og kjøper badekar av gull selv om det er et “kjøp 5, betal for 3″-tilbud. Du synes kanskje det ser ut som om dette rådet strider imot det første rådet? Men det gjør det ikke. Alt er tillatt bare det står på listen. Du bør derfor be om tilbudsblader og lage handleliste utifra det.

 3. Ikke handle på tom mage. Be hushjelpen om å pakke litt champagne og kaviar i en liten piknikkurv, slik at du har noe å snacke på når du er på handletur.

 4. Kjøp brukt. Du vil bli overrasket over hvor mange flotte jetfly man kan få kjøpt brukt.

 5. Prøv boligbytteferie. Røkke stiller sikkert opp. Tror du ikke? Han har visstnok en ganske grei hytte.

Som du ser, lille prins, dette kan kanskje virke skremmende nå med en gang, men med litt kreativitet, tålmodighet og måtehold vil du nok snart klare deg på bare 300 000,- i uka du også.

Klemz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Innlegg som kanskje ligner:
  None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

 • http://radiohode.org radiohode

  Du er alltid så oppofrende, Lin. Alltid en stemme for de svake. Du bør bli adlet, eller noe sånn. :-)

 • http://hannej.blogspot.com Hanne

  Her var det jammen mange nyttige tips. Det er bare å notere! :o D

 • http://starseekr.blogspot.com Stjernesøkeren

  Fantastisk!

 • http://www.flopsyblogg.net Flopsy

  Stakkars mann. Kan ikke være greit å overleve på sånn en luselønn altså. Han har sikkert ikke råd til privatfly en gang, tenke seg til.

 • Lin

  Ja, jeg synes nesten vi bør ha en liten innsamlingsaksjon for ham. Julen er tiden for medmenneskelighet, vet dere.

  Twitter:

 • http://fast-city.blogspot.com/ TM

  Hi hi! Utrolig bra! :-D

 • http://serendipitycat.wordpress.com/ Cat

  Jeg er helt enig i det med en piknikk-kurv med champagne og kaviar i alle fall! :-) Egentlig burde man alltid ha med seg det, for å redde seg hvis man skulle være så uheldig å havne i litt dårlig humør eller kjedelig selskap. Jeg anbefaler denne, som er selvprøvd: http://www.thewhiskyexchange.com/P-1583.aspx

 • Lin

  Se der, ja! Dette skal nok gå bra for den lille prinsen. Tross alt. ;)

  Twitter:

 • /blogg/2008/09/kjare-hagen-her-far-du-flere-lure-sparetips/ Kjære Hagen, her får du flere lure sparetips!

  [...] jeg setter pris på entusiasmen din, vil jeg nå for din skyld dele sparetips jeg en gang ga til en ulykkelig prins da det ble klart at han måtte klare seg på usle 300 000,- i uka. For sånn er jeg. En venn i [...]

blog comments powered by Disqus