Rykk tilbake til start!

*sukk*

Tidligere har jeg byttet utseende på denne bloggen ofte. Og selv om ikke alle er like begeistret for de sterke fargene i denne stilen jeg har nå, så har jeg veldig sans for de.

Jeg liker at det er farge. Jeg liker at det ikke er så mange andre som har det samme, og jeg liker at skriftfeltet allikevel er hvitt med svart skrift på. Dette er etter mitt syn en god løsning på ønsket om både farger og lesbarhet.

Det jeg ikke liker er det enorme gapet øverst på bloggen, mellom “Fullt Hus” og “- og stormende jubel”. Det er da måte på hvor luftig det skal være på toppen der. Men alt i alt så har jeg vært mest fornøyd, i grunnen. Jeg har til og med flikket litt og lagt til min helt egne lille kudos-knapp under innleggene. (Bær over med meg. For meg er det stort. ;) )

Men i dag oppdaget jeg det. Det vil si at jeg har oppdaget det tidligere også, jeg skjønte det bare ikke. En gul trekant har begynt å dukke opp i venstre hjørne hver gang jeg laster siden. Det er noe galt som ikke er riktig, som man sier.

Jeg tenkte først at nå sliter nok ratix.no igjen. Eller noe lignende.

I dag oppdaget jeg det da jeg skulle legge inn en kode fra google analytics. Jeg hadde lest om dette og nå ville jeg prøve. Jada. Koden skulle bare limes inn rett før /body-taggen og det må da være lett som en plett, ikke sant?

Joda, det hadde det nok vært. Hvis jeg hadde funnet den!

Den finnes rett og slett ikke der jeg ser i alle fall. Den finnes ikke engang når jeg tar hele stil-mappa og søker etter ordet i alt av filer i den. Jeg har rett og slett ingen body. Ok. I RL har jeg da det. Mer enn nok, kan man kanskje si.

Men på bloggen er det bare antydning til en body. Uten en slutt. Grenseløs og utflytende som om den skulle vært klin psykotisk. Kanskje det er det den er også. Hva vet jeg. Surt er det i alle fall.

Hvordan er det med deg?

Hva foretrekker du når det kommer til bloggutseende? Hva er viktigst for deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Jeg tester stadig vekk jeg, fordi jeg synes det er gøy. Blir litt som å skifte antrekk. Da blir det jo litt spenning for folk hver gang de skal til bloggen din. Kanskje de kommer for å se hvilket antrekk man har i dag :-)
Dessuten gir det meg en anledning til å lære, feks. hvor ting dukker opp når man limer koder inn i malene.
I det siste har jeg forsøkt å tilpasse såkalte “Magazine-style themes”. Noen finner jeg ut av, andre gir jeg opp. Men nå har jeg i alle fall funnet to som ikke er så innvikla. Det ene er det jeg bruker på hovedbloggen, det andre er det jeg tester på fotballbloggen min.
Forøvrig er det du har her et utseende jeg liker. Rent og pent, og som du påpeker, med litt farger.

Tor Amundsen’s last blog post..Starter en blogg til…

For å finne body-taggen må du titte i header.php <body>

Kristin’s last blog post..Ut med sandkassa og inn med den kossstligste

Liker dette temaet, fargene får meg til å våkne, skrivefeltet er veldig tydelig og fint. Toppen kan sikkert gjøres smalere i CSS’en. Kanskje litt lite personlig preg da?
Jeg liker det enkle, men også at det er personlig. For min egen del må jeg bare ha bilder og grafikk.

Graylady’s last blog post..JA til et inkluderende bloggmiljø

Jeg synes siden din er grei jeg. Som synshemmet leser jeg med forstørrelse, syntetisk tale og blindeskeift. Det tar litt tid å finne frem på en side som inneholder masse i sidebaren, sånn at det blir litt mye hopping til jeg finner det jeg er ute etter. Men når jeg endelig har blitt kjent på en side, så blir det sannelig endret. Jeg synes du kan ha den som den er.

Selv prøver jeg å bare endre fargene når jeg skal endre på noe, sånn at mine synshemmede venner skal kunne finne frem, selv om fargene er endret. Det blir litt som med et hus, man endrer fargene, men flytter ikke om på rommenes plassering. :-) Så dersom du ønsker forandring, gjør andre farger utrolig mye med en side.

Eugenie’s last blog post..Fanget under et glass

OK, så vidt jeg husker og vet, og har praktisert selv, skal _Ikke_ google analytics-koden (noe som heller ikke gir noe fornuft) plasseres etter body-taggen. Den skal derimot plasseres før -taggen. Dvs at browseren din ikke begynner å tenke på å kontakte google før man faktisk har lastet hele siden. Og det er bra.

før altså.

hm.. Før

Før /body.

Ubegripelig idiotisk kommentarfeltet ditt var da. End of body er altså taggen google-analytics-koden skal legges inn før.

Jeg liker egentlig denne siden veldig godt, synes fargene er friske og fine, og jeg vet med en gang at dette er din side også når jeg kommer hit. Tror ikke det er så mange andre som bruker dette temaet.

Den >/body< finner du i footer.php

Kristin’s last blog post..Fru W er lagt ned

Tor A: Ja, jeg har også byttet en del stiler. Denne er nok den jeg har beholdt lengst. Andre blir veldig enten-eller. Enten fargerike, eller leselige. Her har jeg både-og.

De Magazine-stilene snuser jeg også litt på, men da til en annen blogg. ;)

Twitter:

Kristin: Tusen takk. Det som er problemet i denne stilen, er at jeg ikke har noen footer.php og at heller ikke header inneholder /body. Jeg har søkt etter koden i alle stilens filer. Den finnes rett og slett ikke.

Og når jeg prøver å laste ned siste versjon av stilen, så er det samme problem der.

I tillegg har jeg visst en haug med andre feil som jeg ikke aner hvordan jeg skal fikse.

Jeg tror at løsningen blir å enten prøve å reparere, eller bytte. Og jeg kan ikke så mye på denne fronten.

Twitter:

Graylady: Ja, det kan fort bli upersonlig her. Forhåpentligvis vil postene veie opp for den biten.

Twitter:

Eugenie: Åh. Det at du får til å lese her ble jeg veldig glad for å høre! Jeg har tenkt litt etter å ha lest litt om tilgjengelighet på Kristin sin side. For å være ærlig, så fungerer nok innlegg som det Kristin skrev som en slags voksenopplæring for meg. Jeg har hørt om “tilgjengelighet” før, men aldri helt fylt ordet med tilstrekkelig mening. Det er nesten flaut å innrømme, men sånn har det vært.

Twitter:

Petter: Ja, det var derfor jeg lette forgjeves etter /body-taggen.

Kommentarfeltet har forøvrig blitt helt skrullete i det siste. Så kanskje det er greit å bytte stil snart uansett.

Twitter:

Jepp Lin, innholdet ditt er flott å lese så jeg kommer i alle fall tilbake.

Graylady’s last blog post..JA til et inkluderende bloggmiljø

Åh. Tusen takk. Nå ble jeg kjempeglad!

Twitter:

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Twitter ID
(Kun ID/twitterbrukernavn. Ingen lenke eller "@")