Kan oppvaskmaskiner være sexy?

Vel, før i tiden var det kanskje tvil om dette spørsmålet jeg er sikker på at de fleste fra tid til annen grunner godt og lenge på. (Jo, det gjør de!) Nå derimot, etter ulidelige dager uten oppvaskmaskin som virket og en frekk storfamilie som insisterer på å fortsette å spise og drikke selv om det blir oppvask av det, er det ingen tvil. En oppvaskmaskin kan være så velkommen at man får lyst til å rundkline med den.

Her er husets sexsymbol. Vi fant henne gjennom en pirrende kontaktannonse på finn.no der ordene «fungerer som den skal» og «alle funksjoner virker» nesten ga meg tåkesyn av begjær.

oppvaskmaskin

Jeg forelsket meg med en gang den kom inn døra. Endelig!

Og det var før vi en gang hadde sjekket ut eh… utstyret.

oppvaskmaskin

Se på plassen. Se på hvordan bestikkurven kan flyttes rundt etter hvor det passer at den står. Sexy OG fleksibel! *sukk*

Men det var mer. Oh yeah.

oppvaskmaskin

For oppå den øverste kurven…. *puster tungt*

Der var det en helt egen skuff for brødkniver og andre, store ting.  *hikst*

Så da skjønner du det kanskje. Eller kanskje det er vanskelig å forstå en fembarnsmor fanget i husmorhelvetet uten oppvaskmaskin i lange, pinefulle dager som blir gal i blikket ved synet av en sexy, fleksibel og fungerende oppvaskmaskin.

Oppvaskmaskiner kan definitivt være sexy da.

Noen vil kanskje mene at jeg virkelig, V-I-R-K-E-L-I-G, trenger å skaffe meg et liv. Jeg bryr meg ikke. Jeg har oppvaskmaskin.

Og hvis du lurer på hvor jeg blir av i kveld, har du antageligvis rett om du antar at jeg er travelt opptatt i hete omfavnelser med oppvaskmaskinen.

Oh baby.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...