Det er farsdag i dag. Og tankene surrer rundt i hodet.

Jeg har nemlig to fedre. Eller… en far og en stefar. Og for meg er det disse mennene farsdagen handler om.

Han som var der for den vanskelige femåringen som testet og testet om han også ville forsvinne.  Og han jeg mistet og fikk igjen. Begge har de bidratt til at jeg har en verden av gode minner. Farsminner. Begge er de uerstattelige. Som to puslespillbiter. Like viktige for helheten i meg.

Så om jeg kunne gi en farsdagsgave til alle fedre og stefedre der ute som bidrar til at et barn vokser opp med den samme helheten vil det være dette:

Denne farsdagen ønsker jeg at de alle skal vite hvor fordømt viktige de faktisk er. At deres innsats teller. Virkelig teller.

Til langt inn i voksenlivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...