Dette mÃ¥ være tidenes overskrift, kjenner jeg pÃ¥ meg. 😉

Men altså; Jeg har en oppskrift i bloggen som jevnt og trutt får besøk. Folk vil nemlig ikke lenger bare nøye seg med en hvilken som helst gryterett når de skal kose seg i helgen. De vil ha en nydelig gryterett. Og da kommer de altså til denne nydelige gryteretten. Og den er knallgod, altså! Jeg lover.

Men så var det altså dette med tilbehør. En kommentator ønsket seg oppskrifter til gode salater som man kan bruke som tilbehør til denne og andre gryteretter.

Harnoen forslag på en god salat til denne gode grytereten som kan serveres i et selskap.

Og siden jeg er i det servicevennlige hjørnet i dag, for ikke å snakke om hvor kjedelig jeg er på salatfronten *tilstår* (Der, nå er det sagt og katten er ute av sekken og jeg må bruke solbriller, løsnese og store sombrerohatter hver gang jeg skal på butikken heretter. For å ikke vekke oppsikt, mener jeg.  ), vel i alle fall (klarer du å følge med i denne setningen er du god, altså!), i alle fall så tenkte jeg at (kjempegod!) ja, jeg tenkte at jeg skulle spørre noen av de flinke folka som bor inni datamaskinen min.

Så altså; Har du noen gode salatforslag å by på?

Du kan enten slenge ut en oppskrift i kommentarfeltet her (eller i gryterettkommentarfeltet), eller du kan selvsagt få anledning til å kjøre full pakke med eget blogginnlegg eller lenke til en nettside som har en god salatoppskrift og legge det inn i denne dingsen under her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...