Brev til en minister

For noen dager siden lå boken Brev til en minister i posthylla mi på jobben. Det er en bok basert på noen av alle de brevene tidligere helseminister Ansgar Gabrielsen mottok i tiden da han var helseminister og det er avgjort at alle ansatte i helse- og sosialsektoren skal få et eksemplar. Dermed fant en av bøkene veien til min posthylle.

Og jeg kan love dette:

Jeg skal lese alt.

Jeg skal tørre å ta selvkritikk når det er på sin plass.

Jeg skal våge å tenke nytt når brevene utfordrer meg.

Jeg skal lære av brevene.

Jeg skal ta de med meg videre.

Brevene var ikke i utgangspunktet til meg. Men jeg vil allikevel takke for dem og si at de har kommet frem.

Jeg har ikke kommet langt i boken enda, men noe forteller meg at dette er en viktig lærebok. Kanskje den viktigste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...