Aslam AshanAslam AshanValla har gjort det. Hagen har gjort det. Ja, kona til Hagen har også gjort det. Skrevet bøker. Selvbiografiske bøker som ingen vil vedkjenne seg å lese, men som allikevel ser ut til å selge stort.

Selv synes jeg det holder med utdrag i pressen, debattene på tv og kronikkene om det.

Men så går altså Aslam Ahsan hen og gjør det. Med boken Regnbønnen, der han skriver om sitt liv og hvordan det var å ta syvmilsteg fra en kultur og til en annen. Og da blir det i alle fall i mine øyne faktisk interessant. Dette vil jeg lese om. Dette vil jeg vite mer om.

Boken er nevnt i Aftenpostens oversikt over de beste bokpakkene  og forfatteren forteller om boken og deler noen smakebiter i dette intervjuet.

Helt klart noe jeg ville satt pris på å finne under juletreet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...