vekt

@istockphoto.com

Advarsel! Uhemmet selvskryt følger.

Siden den nyttårsaftenen jeg sto på vekten for noen år siden, har jeg gått ned nøyaktig 20 kg. Og siden kursstart i januar i år har jeg krympet totalt 51,5 cm.

Jeg merker forskjellen så langt i år på andre måter også. Da jeg begynte på treningssenteret orket jeg knapt 500 «tråkk» på gåmaskinen. (Ellipse?) Og det føltes som om jeg var døden nær, for å være litt dramatisk.

Nå? Nå var det 2000, mer stigning og de første 500 tråkkene gikk lett som en plett. Triceps-dip klarte jeg ikke i det hele tatt da jeg begynte. Nå klarer jeg litt. Det er mange slike små tegn jeg registrerer rett som det er, og det er så gøy!

Jeg har laget en egen skryteside der jeg registrerer trening og resultater. Som om det ikke er nok blærete selvskryt ellers i bloggen, liksom. ;)

Denne uka er det litt tyngre å komme seg på trening enn vanlig, siden mine to «støttekontakter» er på ferie og jeg må komme meg dit alene. Så det er mulig det hjelper å rapportere trening på skrytesiden. Noen må tross alt holde meg litt i ørene. Ukas møter er overstått så nå bør det bli mer trening de siste dagene.

Men altså:

Jeg har krympet! *juble*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...