I dag viste jeg fingeren til en gammel dame. Hun fiket til meg. Mannen hennes truet meg med juling. Bare fordi jeg brukte ytringsfriheten min, liksom.

Nå synes jeg det er på tide at vi går sammen her. Jeg har oppfordret alle jeg kjenner til å vise fingeren til alle gamle folk de treffer. Og spesielt pensjonister. De hytter jo med neven og sånn og slik kan vi jo virkelig ikke ha det. Er det ytringsfrihet så er det ytringsfrihet.

Noen vil kanskje si at denne demonstrasjonen er å tråkke på en hel haug med mennesker som verken har truet med bank eller hyttet med gåstolen sin. Jeg sier at de får ta seg sammen og slutte å være så dumme. Dette er en ytringsfrihetssak, ikke sant? Skjønner ikke folk det? Vil de ikke ha ytringsfrihet her i landet, kanskje?

Det får heller være at pensjonistnabodamen som aldri har gjort meg noe blir lei seg av å bli vist fingeren til. Vi skal stå i ring rundt henne og vise fingeren i ytringsfrihetens navn.

Og så skal vi synge «Til ungdommen». Fordi vi er fingervisende folk som tror på noe viktig. Fordi vi nekter å la oss kue til å sette respekt foran retten til å vise fingeren når det måtte passe oss. Hallo? Det er jo bare en finger, lixom.

Det er mulig vi tar med noen naziflagg også. Slik at disse gamlingene skjønner at vi er i vår fulle rett til å ytre oss en gang for alle.

Det har de bare godt av. Ekstremistpensjonistene.

Så neste gang du besøker bestemora di; vis henne fingeren og si at det er for en god sak.

Ytringsfriheten über alles!

Lixom.

Vise fingeren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...