I dag oppdaget jeg en plugin som heter commentluv hos radiohode. Den så i grunnen ganske kul ut, så jeg bestemte meg for å innstallere den her selv. Kjapt og enkelt. 

Jeg liker å teste ut forskjellige plugins til blogger og nettsider rett som det er. Jeg ser at jeg slett ikke er alene om det. Noen har mange plugins, andre har få. Noen har omtrent bare plugins og lite innhold ellers. 

Selv har jeg litt sansen for plugins som gir gjester noe igjen for å delta i kommentarfeltet (i tillegg til de vanvittig intellektuelle samtalene, såklart). Commentluv virker suverent på den måten. Da får jeg også en link direkte til det siste innlegget de har skrevet i egen blogg dersom de har godtatt det. (Det kan nemlig gjester også selv bestemme.)

Hva er din favorittplugin til bloggen din? Hva gjør den? Og hvilken plugin setter du pris på i de bloggene du leser? Synes du at det kan bli for mye av det gode noen ganger? Er det noen plugins du rett og slett ikke skjønner vitsen med?

Fortell!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...