Gal, gal dame på ellipsemaskinen

Som nevnt til det nær kjedsommelige, så var det første som måtte gis avkall på da jeg entret treningssenteret, forfengeligheten. Valget sto på en måte mellom å være en dannet og usvett overvektig, og å være en lillarødsprengt, svettedryppende og blubbete dame som fokuserer og prøver å endre noe. Eller mye. Alt fra omfanget til kondisjonen til grevinnehenget til… ja, det meste. Denne gangen forsvant forfengeligheten, eller kanskje det var mer forlegenheten, ut av vinduet. Til gjengjeld oppdaget jeg at det finnes en fantastisk oppfinnelse som gjør det mulig for overvektige meg å løpe og presse meg uten å få belastningsvondter. Nemlig ellipsemaskinen.

ellipsemaskin

Den er et mirakel som får meg, som ikke har løpt på årevis, til å sveveløpe. Men nok om det.

Nå er jeg godt i gang og jeg tenker jeg kommer til å ta den enda lenger. Det er nemlig noe litt befriende over å ha kastet forfengeligheten/forlegenheten over bord. Godt hjulpet av et inkluderende og hyggelige treningssenter. Man får fokusert på en helt annen måte. Man får gitt de 10% ekstra når man tror man yter maks. Og man får en egen selvtillit og gradvis en evne til å si: “Dette trenger jeg. Dette vil jeg ha.” Uten å bry seg altfor hardt om alle andre, hele verden, ja kanskje hele universet er enige i prioriteringen. Det er en ny opplevelse må jeg si.

Så nå tar jeg den altså helt ut og sikter mot å bli en sånn gal, gal dame på ellipsemaskinen. Du vet, den maskinen som ga meg følelsen av å fly.

Jeg har nemlig fått meg en sånn walkmantelefon.

sony ericsson w595

Ja, tenk. Jeg klarte det endelig. Etter et par års problematiske ringing, der de færreste får med seg hva jeg sier når jeg ringer og uttallige oppfordringer fra familie og venner om å skaffe meg ny telefon… (”LIN! JEG HØRER IKKE HVA DU SIER! DU MÅ SKAFFE DEG EN ANNEN MOBIL!” har blitt ropt over telefonen flere ganger enn jeg har oversikt over.) Ja, så gjorde jeg det bare. Fikk tak i en ny mobiltelefon. Og siden jeg trener og har noen behov i forhold til det, så ble det altså en walkmantelefon.

Trinn en i planen om å bli offisielt kjent som “Den gale, gale damen på ellipsemaskinen” er med andre ord gjennomført.

Nå gjenstår neste trinn. Jeg må nemlig finne ut av hvordan jeg skal få musikk fra datamaskinen og inn på mobiltelefonen. For ikke å snakke om musikk som tydeligvis er for sær til å finnes andre steder enn på youtube og iTunes.

Jeg blåser i sær. Eller at noen kanskje synes det er litt teit at en overvektig, budeieaktig dame svetter i vei til en låt som denne.

Når man først skal være en gal, gal dame på ellipsemaskinen, må man jo tross alt ha musikk til arbeidet. Og denne virker bare helt genial!

Ladies and gentlemen: Street Warriors og Shannon Noll i “Solid Rock”.

Hør på den og fortell meg at ikke dere også får lyst til å løpe, løfte eller… eller… bare presse dere fysisk på en eller annen måte. I dare you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

 • http://www.stillhetensvisittkort.blogspot.com Solveig

  Heia, heia Lin!!! Du er så utrolig målbevisst at det er herlig å lese om prosjektet ditt!! Du vet at du er i ferd med å etablere en ordentlig heiagjeng for deg? ;)

  Solveig’s last blog post..Hvordan det egentlig er?

 • Lin

  Hehe. Det er jammen bra, for jeg trenger alle heiarop jeg kan få. *juble*

  Det er deilig å kjenne hvordan “bryteren i hodet” bare er vridd om på, forresten. Noe er veldig annerledes enn alle de alle gangene jeg har prøvd. Det merkes!

  Twitter:

 • http://mycornerintheworld.wordpress.com/ Kate

  Hei du :)
  Bra innlegg. Og ikke minst bra musikk. Jeg har fått litt dilla på å løpe på mølla men har ikke helt funnet noe bra musikk å trene etter. HAr du noen flere gode forslag?

  Mvh Kate

  Kate’s last blog post..Sturla Berg-Johansen

 • Lin

  Jeg har ikke funnet så mye annet enda, men når jeg får til å overføre fra data til mobil, tenkte jeg å ta litt oppmuntrende musikk også. “Move along” er en av dem.

  Twitter:

blog comments powered by Disqus