For siste gang

I forbindelse med denne artikkelen om avskjedsgaver til barnehagen kom jeg over teksten til denne nydelige sangen fra Portveien 2. Og det fikk meg til å tenke litt på hvordan det er nå på denne tiden av året for lærere og barnehagepersonale som hvert år tar farvel med barn de har passet på og vist omsorg over kanskje flere år.

For siste gang

Døren låses, porten lukkes,
alt er gjort for aller siste gang.
Gi meg hånden, før du reiser,
sett deg ganske stille på mitt fang

Om det som er forbi er forbi,
da har jeg noe vakkert å si.
Alltid skal jeg huske det vi delte du og jeg,
aldri skal jeg glemme det du er for meg.

Være sammen, siden skilles,
det er veien hver og en må gå,
la oss ikke være triste
selv om det er oss det gjelder nå.

Om det som er forbi er forbi,
da har jeg noe vakkert å si.
Alltid skal jeg huske det vi delte du og jeg,
aldri skal jeg glemme det du er for meg

Døren låses, porten lukkes,
alt er gjort for aller siste gang.
Om vi siden aldri møtes
kan jeg være hos deg i min sang.

Om det som er forbi er forbi,
da har jeg noe vakkert å si,
alltid skal jeg huske det vi delte du og jeg,
aldri skal jeg glemme alt du var for meg.

*snufs*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Hey! Ikke få meg til å gråte enda. Om to uker har vi ikke barnehagebarn lenger. Sju år i samme barnehage og 11 år som barnehagemamma er forbi. Jeg kjenner at jeg blir rørete av mindre. Sukk!

Tenk at babyen min snart er 6,5 år og skolejente.

marie’s last blog post..Enden er nær – snart ferie

Ja, hva er det med disse babyene våre? De vokser jo før man får blunket.

Twitter:

Å, denne er bare så vemodig. Jeg skrev den i fjor når storebror var ferdig i barnehagen. Jeg gråt og tok det mye tyngre enn han. Han var mest spent på overgangen og det å skulle begynne på skole til høsten.

Lise’s last blog post..Ukontrollerbar latter i bryllup

Hehe. Du skal ikke se bort ifra at det kan være tøffest for de voksne noen ganger, nei.

Twitter:

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Twitter ID
(Kun ID/twitterbrukernavn. Ingen lenke eller "@")