verktoy

Mannen i huset er en verktøyfrik. Han får aldri nok verktøy, virker det som. Det er lenge siden jeg lot meg lure av påstander om at bare han fikk akkurat dette.. DA ville verktøysamlingen være komplett!

Det blir aldri nok.

Aldri.

Så når det kommer til ham er det liten vits i å spørre hva han ønsker seg til jul, bursdag, farsdag etc. Og det er like liten vits i å prøve å kjøpe verktøyet for ham, med mindre man har fått utdelt katalogside og produktnummer. Han vet da hva han vil ha, må vite!

Så det er ingen stor overraskelse hva mannen vil ønske seg i farsdagsgave.

Dere andre, som forhåpentligvis har menn uten en alvorlig verktøyfetisj, derimot. Dere har flere muligheter. Og i den anledning tenkte jeg at jeg skulle tipse om en av mulighetene.

farogbarn

Jepp. Det finnes faktisk et eget «fagblad» for fedre.

ÅRETS FARSDAGSGAVE

I år kan du gi en annerledes farsdagsgave: Nemlig et gaveabonnement på Pappamagasinet FAR OG BARN – det maskuline motstykket til de rosa mammabladene for kr. 295 + porto/eksp.

Pappamagasinet FAR OG BARN vil komme ut fire ganger i året, og inneholde nyttige fag-artikler, intervjuer med kjente fedre om papparollen, tøffe reportasjer, kultur for far og barn, gadgets, nyhetsstoff, fedres rettigheter og plikter, debatter og ekspertråd.

Alt på pappas premisser!

Etter at du har fyllt inn alle opplysninger og trykket på «Send bestilling» får du mulighet for å laste ned et gavekort.

Bestill her

Kult, ikke sant?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...