høst i hagen

Ja, det er en siste skoledag igjen før det er høstferie helt på ordentlig, da. Men høstferiefølelsen er her for fullt og jeg gleder meg! Jeg gleder meg så mye en flerbarnsmamma med fem skolebarn bare kan.

Det er meldt godt høstvær, og som bildet (av favorittreet mitt, forresten) over her viser har vi strålende vær her nå. Deilig, kjølig og klart høstvær. Jeg vet. Jeg begynner å høres ut som en gammel dame. Men jeg elsker virkelig høstvær. Alt fra skikkelig ruskevær til de klare dagene. For ikke å snakke om at jeg nå endelig har en unnskyldning for å fyre i peisen igjen.

VG har laget en oversikt over 34 aktiviteter man kan finne på med barna i høstferien og kanskje gjør vi noe av det. Sannsynligvis blir det nok derimot litt mer laidback her i heimen.

Kanskje Jentenes filmklubb skal avgårde på kino og se Eat, Pray, Love. Vi skal nok uansett kose oss med noen gode filmer her hjemme. Peisen skal som sagt definitivt fyres i. Man er jo ikke «den gale fyrbøteren» i familien for ingenting.

Daisy kommer nok definitivt til å fortsette høstgrøsseren sin. Frekkasen i stuevinduet er der fortsatt. Hver. Bidige. Kveld. Og Ludvigsen vil nok fortsatt brumme like oppgitt fra sin plass, som vanlig.

Men aller mest så skal vi kose oss. Eller «koooose vårs!» som Valborg i Olsenbanden pleide å si. Nyte at vi har tid. Langsomme dager og god mat. Hjemmelaget lasagne, Chili con carne, tidenes beste gryterett eller kanskje noe helt nytt?

Forrige helgs suksess med fruktbuketten skal nok gjentas. Denne gangen forhåpentligvis uten julepyntet stue neste morgen. ;)

Og så er det jo muligheter for høstturer, kosekvelder og…og…

Ja.

Endelig høstferie!

Hvordan blir høstferien hos dere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...