Hun er 19 år gammel og hun blogger.

Hvilke assosiasjoner får du når jeg sier det? Tenker du fashion? Sminke? Rosablogging? Gratis vareprøver og side opp og side ned med festbilder?

Vel, om du gjør det så er det kanskje ikke så rart. Rosabloggene er i et ganske overveldende flertall. Ikke at det er noe galt i det, forsåvidt. Tenåringsbloggene skildrer jo ofte det relativt bekymringsløse tenåringslivet.

Men altså: Midt blant alle rosabloggene finner man innimellom noen skatter. Og det er her akkurat denne 19-åringen kommer inn.

stinemachlar

Stine Machlar er en engasjert blogger som brenner for barnevernsbarn, funksjonshemmedes rettigheter og mye mer. Hun har en viktig stemme i samfunnsdebatten. Ikke bare fordi hun har egne erfaringer, men fordi det hun sier er så fordømt bra!

Nå pågår det en bloggkonkurranse, og førstepremien er som følger:

Førstepremien består av hjelp til å få en bedre blogg, og inneholder 15 timer designrådgivning fra et ledende webdesignbyrå, fotoshoot med profesjonell fotograf, 10 timer med formidlingsrådgivning for å skrive bedre blogger, og 3 timer rådgivning fra Synlighet AS for å bidra til at bloggen blir lettere søkbar på internet. Verdien av denne premien vil være 75 000 kroner.

Stine har meldt på bloggen sin i den konkurransen og jeg synes det hadde vært supert om hun vant. Ikke bare for hennes del, selv om det også er fint. Jeg synes det ville vært så kult om hun vant for alles del, jeg. Vi trenger Stines stemme i samfunnsdebatten. Politikerne trenger å høre hva hun har å si. Stine Machlar påpeker ikke bare hva som må gjøres noe med. Hun sier også noe om hvordan det kan løses.

Det er vi som trenger hennes stemme i samfunnsdebatten. Og derfor bør vi gi henne vår nå i denne konkurransen.

Med premien i denne konkurransen kan hun og alle de lure tingene hun sier bli sett av flere. Og det ønsker jeg meg. Derfor stemte jeg på Stine. Hun er viktig for oss.

Hvis du vil stemme på Stine du også, kan du gjøre det her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...