Dere kommer antageligvis ikke til å tro meg, men…

Det ser ut til at barna mine har funnet på en helt ny lek. Jeg har saumfart hjemmet mitt etter skjult kamera, men så langt er det ingenting som tyder på at dette er en del av en ondsinnet spøk. Det ser faktisk ut til at de mener det, at de liker det og at de kommer til å gjenta det.

Jeg prøver å ikke gjøre for mye utav det. De må for all del ikke finne ut at jeg faktisk synes at dette er den beste leken i hele vide verden som de kunne ha funnet på. Ever. Jeg gjemmer brede glis bak nøytrale ansiktsuttrykk og snur meg vekk for å tørke en og annen lykketåre.

Den nye leken som barna mine har funnet opp heter nemlig “Julerengjøring”.

Ja, du leste rett. 

J-U-L-E-R-E-N-G-J-Ø-R-I-N-G.  

De setter på julemusikk og gjør husarbeid! I kveld har lille Tante Sofie delegert arbeidsoppgaver til Knoll og Tott, som faktisk løp rundt og gjorde akkurat som hun sa. De svinset rundt her, tørket støv, ryddet og vasket mens de nynnet med julemusikken.

Jeg prøver som sagt etter beste evne å ikke gjøre noe som røper hvor gledelig dette egentlig er. De må ikke for NOEN pris fatte mistanke, da faren er stor for at de i samme øyeblikk som de skjønner at det de driver med faktisk er husarbeid, vil slutte umiddelbart.

Men jeg har noen planer fremover. Det kunne kanskje ikke skade å kjøpe inn enda flere “morsomme” og julete rengjøringsgreier som barna tilfeldigvis vil komme over? Lage en liksomliste over ting jeg liksom har tenkt å gjøre før jul og skrive “JULERENGJØRING” med store bokstaver som overskrift? Og tilfeldigvis glemme den et lurt sted? For eksempel i lekekassen? Eller ved siden av Gameboy’en?

Jeg får pulsøkning og gledestårer bare ved tanken. Om jeg spiller kortene mine rett her kan jeg faktisk få ungene til å ta hele julerengjøringen uten at de lukter lunta før det er for sent.

Kom gjerne med råd om hvordan jeg best skal *host* tilrettelegge for barnas lek. Ja, for barnas skyld, selvsagt. *kremt*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Det er ikke hallusinering etter litt førjulstress det her? ;)

Jeg hadde faktisk en venninne som likte å rydde da jeg vokste opp, og jeg lot henne leke på rommet mitt så mye hun ville. Skulle gjerne hatt sånne venner her!

Hehe. Jeg nyter det så lenge jeg kan. Noe sier meg at det ikke nødvendigvis vil vare så lenge. ;)

Twitter:

Sånne uvaner må du lære dem av med. Huff!

Ja, jeg vet. Jeg skjønner ikke hvor de tar det fra. Det kan umulig komme fra meg. ;)

Twitter:

Nå ble jeg skikkelig misunnelig! Gjør de dette på eget initiativ? Har du noen ide om hvordan du fikk det til?

Og hvorfor gi seg med rengjøring? Sleng om deg med huskelapper. Klesvask og matlaging er kanskje også en morsom lek? Men vent litt… Hm. Best å være forsiktig. Og utspekulert nok. Vanskelig. Jeg er ihvertfall spent på fortsettelsen av denne historien.

Jeg tror dette rett og slett må være en glipp fra deres side. Eventuelt kan jeg være gamle julesanger om at “vi har vaska gulvet og vi har børi ved” og slike ting, evig takknemlig.

På tide å introdusere “Så gjør vi så når vi vasker vårt tøy”, synes du?

Twitter:

Ja, det var en god idé. Jeg tror jammen sånne julesanger skal få prøve seg snart hos oss, jeg. Sammen med skurebøtta :-D

Ja! Om nødvendig kan du jo pynte den med litt juletreglitter. ;)

Twitter:

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)

Twitter ID
(Kun ID/twitterbrukernavn. Ingen lenke eller "@")