…sa mannen.

På surfetur har jeg oppdaget denne fine bloggen. Ja, det hender jeg får lyst til å se på fine ting selv om vi kanskje er langt unna å ha det slik selv. Som da jeg dagdrømte om løsninger for vaskerom og garderobe. Eller da jeg fikk dilla på å se på kjøkken og fine vasker som kanskje ikke var verdens mest praktiske bestandig, men fine.

Som regel er ikke mannen like begeistret for bildene jeg viser. Men i dag var han i fyr og flamme. For jeg hadde nemlig funnet et nettsted til en butikk som selger skikkelige kjøkkengreier. Og mannen er jo som kjent veldig glad i å lage mat. Så bilder som dette får det virkelig til å glimte til i øynene hans.

Drømmekomfyr

Kanskje ikke så rart, når man ofte lager mat til en familie på 7 + en del gjester. Det er ikke sjelden vi er minst 11 til bords…

Drømmekomfyr

En vakker dag. Da vil jeg bo i et hus lenger ut på landet. Et stort viktoriansk hus med et stort kjøkken som ligner litt på det de hadde i Charmed.

Charmed kjøkken

Eller kanskje litt sånn?

Klassisk kjøkken

 

Planen er klar. Nå kan lottomillionene jeg fabler om om nettene bare komme, synes jeg. Kanskje på tide å levere inn en lottokupong snart?

*dagdrømmer*

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...