"Hva betyr det for meg?"

Etter kaos og krise kommer reorientering, opprydding og prosjekt «Få orden på livet».  Frem til nå har det vært whiteboards, boardmaker og lignende ting.

I dag fikk jeg bok i posten. En arbeidsbok, faktisk.

"Hva betyr det for meg?"

Ja, når man først har fått tredd noen ekstra utfordringer over hodet i dette uforutsigbare mammalivet, så kan man vel like gjerne satse på å gjøre en god jobb med dem.

Boken (tilhørende CD er inkludert i prisen) ble anbefalt på det varmeste av utredende instans og kan kjøpes på www.spiss.no. Den har kapitler for både barnet selv, skolen og foreldrene. På oversikten over bøker fra Spiss kan man også se innholdsfortegnelsen for å få et inntrykk av hva boken handler om.

Jeg observerer at man ofte ivaretar og veileder alle andre rundt barnet enn foreldrene. Nå har vi vært heldige og fått en innføring i bruken av Boardmaker, men i tillegg så trenger man jo mer. Man har fått verden i hodet som et trillebårlass med murstein og så skal man liksom ikke ha noen å kaste ball med? Noen å lære av?

At man ikke trenger å være dårlig for å bli bedre er et prinsipp jeg synes bør omfatte foreldre i langt større grad enn det gjør i dag.

Så her skal det læres, prøves ut og finpusses.

Løvemammaen brøler igjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...