Dette er så typisk dere kongelige, altså! Denne herminga.

Lenge etter at jeg dro hjem kjapt etter fødsel, gjorde en kongelig det og da blir det selvsagt en trend.

Nå skjer det igjen. Og selv om min kollektiverfaring nå nærmer seg slutten så tenkte jeg jo at jeg skulle være raus og dele noen gode råd med dere.

Først: Noen vil kanskje si at det er patetisk å flytte hjem igjen når man er voksen og har barn. De vet selvsagt ikke bedre og tror dette er noe man gjør for sin egen del.

Men vi vet, krompen. Du og jeg vet jo at dette handler om å være raus og å gi sine foreldre den største gaven de kunne ha fått. Glem mimrevideoer og gamle fotoalbum. Rause folk som oss tar den litt lenger og gir en gjennomført tur langs Memory Lane. Vi gir dem opplevelsen!

Så derfor vil jeg med dette vise veien til mine gode råd om hvordan man virkelig kan benytte anledningen til å gjøre opplevelsen minneverdig for alle. Jeg har spesielt stor tillit til Mette-Marit når det gjelder å dra i gang det store ungdomsopprøret. For la oss være ærlinge, Krompen. Du er litt som meg. Du tok den ikke helt ut sist du hadde sjansen, og det er tross alt derfor dere nå må benytte anledningen.

Værsågod!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...