Kontrolljournal og regningmappe

Nå har jeg endelig funnet ut hvorfor mine FlyLady-anstrengelser tidligere har hatt det med å spore av.

Du tror kanskje det er latskapen som har skylda? Eller det at jeg bare må få med meg noe på tv istedet for å brette klær? Håneida. Problemet er at jeg ikke har hatt en ordentlig kontrolljournal, noe alle vet er veien, sannheten og selve livet når man skal bli duganes FlyBaby.

Så da har jeg gjort det mest fornuftige å gjøre når husarbeidet hopet seg opp. Jeg dro fra klesvask og rot og stakk innom bokhandelen. Jeg er bombesikker på at dette vil løse alle mine problemer. *kremt*

I alle fall. Her er fangsten:

kontrolljournal

Som du kan se er håpet lysegrønt, så da måtte kontrolljournalmappen også være det. Med matchende penn og fine klistremerker. Så voksne er vi. Og det er selvsagt slett ikke et påskudd for å ta del i hele “splitter nytt skoleår”-stemningen som får meg til å gjøre sånt. Neeeida. *kremt*

Her er Kontrolljournalen ferdig ordnet med skilleark og plastlommer. Og selvsagt dekorert, som seg hør og bør.

kontrolljournal

Jeg bare kjenner på meg at jeg kommer til å bli en superhusmor med denne i hus.

Som du kanskje så, så var det en ting til på det første bildet. Det er regningmappen. Jeg trenger nemlig sårt et bedre system for regninger og denne lille arkivmappen i regningstørrelse og til den nette sum av 69,- ropte på meg. Og jeg er tross alt ikke hjerteløs heller.

Er den ikke fin?

regningmappe

Sånn.

Blir denne bloggen mer spennende nå, vet jeg ikke hva jeg gjør.

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Haha, genialt! Jeg trenger en seriøs oppgradering av min jeg også, jeg HAR en men den støver ned innerst inne i et skap. Og DER gjør den jo ikke store nytta!

PS! Jeg syns sånne blogginnlegg er spennende jeg. Så det så! ;)

Jeanette’s last blog post..The Games People Play

Se der, ja!
Ta frem din også, da. Jeg vil se! *hyper*

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)