Blogganbefalinger

Det er på tide å anbefale litt, synes jeg.

Det er ingen hemmelighet

Det er veldig mange som forteller meg at de er så overraskede over min egen stahet når det kommer til akkurat dette med vekt. Jeg rister alltid på hodet i den sammenheng, da jeg enda sliter litt med å se selv hvordan og hvorfor jeg klarer det. Det er ikke lett, men jeg føler ikke at det er vanskelig heller. Det er vel egentlig på tide å skrive noen “råd” for bedre selvkontroll.

Resten av “Det er ingen hemmelighet” finner du her

Unni Lindells blogg

Endelig har forfatteren ansvarlig for Cato Isaksen og mange timers spenning på hytta begynt å blogge (igjen?). Jeg har lagt til bloggen i min bloglovin-feed, så jeg kan følge med videre. Bli med, da vel!

Unni Lindells blogg

Gi et lite vink

Maren skriver godt. Humre-godt. Dette innlegget er et strålende eksempel på det og anbefales på det sterkeste!

Vi tar tak i røret og slenger det rundt som en slegge

One drink is to many...

“One drink is too many . . . 100 is never enough.”

Slik starter Caroline når hun forteller sin historie. En historie som gjorde inntrykk på meg.

Don’t get drunk Friday: Carolines story

Anissa's story

Hvem er Anissa? Hva skjedde med henne? Og hva kan det ha med deg å gjøre? Vel, jeg synes du skal finne ut av det. Jeg gjør virkelig det.

Anissa’s story

Gunnhild

Jeg setter meg ned for å svare på en anonym kommentar til mitt forrige innlegg. Vedkommende forteller meg at både Idas Dans, bloggen min og intervjuer i TV og aviser tegner et glansbilde av det å miste et barn.

“Det verste som finnes er å miste et barn”

Hva med deg? Har du lest et godt blogginnlegg i det siste som du kan anbefale til andre?

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Åh, så utrolig hyggelig! :) Tusen tusen takk for anbefalningen!

Gudrun Jona’s last blog post..Jentehelg i Trondheim.

Bare hyggelig. :) Og tusen takk for et utrolig godt blogginnlegg. Det hjelper litt når man selv for tiden er “klassens taper” på sitt Roede-kurs. *tilstår*

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)