Fremstilt som bortskjemt på tv – saksøker Disney

Alicia Guastafarro

18 år gamle Alicia Guastafarro saksøker de ansvarlige for programmet “Wife Swap”  (Konebytte USA, som går på Tv3), ABC og Disney, fordi hun mener de fremstilte henne som bortskjemt da hennes mor deltok i realityserien for noen år siden.

Hun sier at programmet førte til at hun ble ertet og at programmet fremstilte henne på en slik måte at det ødela hva som forut for programmet i følge henne selv hadde vært “a beautiful life”.

Det har sikkert vært både kryssklipping og ledende spørsmål i intervjuene i programmet. Og kanskje burde tv-produsentene ha beskyttet femtenåringen mot seg selv.

Men 100 millioner dollar? Og er det virkelige problemet at hun kom dårlig ut i et program eller er det noe helt annet?

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

“Jeg liker deg ikke, jeg vil ha hundre milliooooner!!!”

Fikk litt flashback til barnehagen der ja.. :)

apples’s last blog post..Blogging

Ja, om noen så er det kanskje foreldrene hun burde ha saksøkt?

Takker for videoene.. etter å ha sett innslaget hos Young Turks måtte jeg nesten bare se hele greia.

Jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal le eller gråte. Man håper jo at noe skal forandre seg etter slike programmer, men så tropper hun opp og forlanger “hundre millioner” i etterkant..

Stakkars jente, foreldrene har jo ødelagt henne totalt. Om noe burde det vært faren hennes som saksøkte, men det hørtes vel bedre ut å la datteren ta de uungåelige negative kommentarene i media. Jenta virket jo bare lykkelig da hun fikk lage mat og leke seg på kjøkkenet… trist at noen vokser opp på denne måten.

apples’s last blog post..Midnight

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)