Jeg kan fly!

Fly

@istockphoto.com

Dørstokkmila ble overvunnet i dag også. Og det var tøft, synes jeg. Men gjett om det var verdt det!

Jeg kan nemlig fly!!!

Ok, så kan jeg kanskje ikke det, da. Men da jeg sto på ellipsemaskinen fikk jeg for første gang på mange, mange år følelsen av å løpe. Og det har jeg ikke klart på lenge. Det rare er at jeg virkelig likte det. Jeg var så glad at man skulle tro jeg hadde klart å fly.

Det ble 90 minutters trening. Og selv om jeg ikke hadde noen der til å pushe meg klarte jeg å pushe meg selv. Det er ganske bra for meg å være.

Ang. de 20 kg jeg har gått ned så blir jeg gira av det. For jeg vet jo at kroppen gjerne går litt opp og ned i løpet av en måned og har veldig lite lyst til å se et eneste gram av de 20 kiloene igjen. Det betyr at jeg må stå på mer fremover.

I januar hadde jeg, om jeg ikke har regnet helt feil, 750 minutter trening.  Februar er noe kortere, så jeg vurderer å sette som mål at jeg skal ha minst like mange minutter denne måneden også. Så langt er jeg oppe i 490 minutter og med 10 dager igjen så kan det kanskje gå?

Men nå:
Jeg kan fly! *jubler*

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Du trenger 26 minutter om dagen de neste 10 dagene i så fall. Eller 52 minutter annenhver dag. :)

Stå på – jeg synes du er flink!

smgj’s last blog post..Har (ENDELIG!) sådd!

Takk!
Ja, jeg står på rett som det er. ;)

[...] Som du kanskje kan se, så er jeg et godt stykke fra den fordelingen. For med unntak av en og annen flyfølelse, har jeg nok forelsket meg litt i styrketreningen. Den er en viktig motivasjonsfaktor i forhold til [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)