Damen som gjorde det umulig å bli hjemme

Når man står på for å få orden på livet sitt, er motivasjon en relativt ustabil faktor å belage seg på. For den kommer og går.

Allikevel er det jo noen ting som kan være inspirerende. En av de tingene har for meg vært å se på “The biggest loser”, og da sesong 7 var ferdig lette jeg og fant et sted på nett der man kan se sesong 8. Så jeg har gjort det.

Og la meg bare si det med en gang. For de av oss som har det slik at vektnedgang ikke bare er en fysisk, men også en emosjonell prosess, så er sesong 8 virkelig noe som treffer. For i denne sesongen kommer man virkelig inn på nettopp de sidene.

I går var en lav-motivasjonsdag. Jeg hadde litt vondter her og der, PMS-dronninga kommer sigende og alt jeg ville var i grunnen å sitte under pleddet og spise sjokolade. Ja, og synes litt synd på meg selv, selvsagt.

Det er så og si umulig å tenke sånn når man har stiftet bekjentskap med Abby Rike, en av deltakerne i sesong 8.

I dette klippet ser du hvorfor. For de av dere som ikke ønsker å få avslørt noe av handlingen i sesong 8 i tilfelle en norsk tv-kanal skulle finne det for godt å sende den en eller annen gang: Den delen jeg prater om er en del av Abbys presentasjon og du finner det mellom minuttene 3:05 og 4:05 i dette klippet. Klippet er forøvrig fra episode 3, så det er uansett begrenset hvor avslørende det er, altså.

Uansett: I går trente jeg så svetten rant ned i øynene mine. Og når jeg kjente et lite snev av selvmedlidenhet og ville gi opp, så tenkte jeg på Abby. Når hun klarer, da bør jaggu jeg også.

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Tror jeg må se sesong 8 jeg da, for meg har mat vært veldig knyttet til følelser. Føler jeg har ganske bra kontroll over det igjen nå heldigvis, men det har vært et stort problem tidligere.

Kjempe bra man kan finne motivasjon av tv programmer som Biggest Loser. Utrolig hva de får til, og de jobber så hardt for å nå målene sine!

God helg!

Tropico’s last blog post..Anmeldelse av “The Biggest Loser” for Wii

Nå har jeg sett klippet også, og jeg sitter her med tårer i øynene og klump i halsen.
Helt forferdelig å miste alle man er glad i på en sånn måte.

Tropico’s last blog post..Anmeldelse av “The Biggest Loser” for Wii

Ikke sant?
Ha en fortsatt god helg du også.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)