Det er i Kamille det skjer

kamille

I alle fall i denne utgaven. Jeg liker bladet ellers også, jeg. Men denne gangen liker jeg det ekstra ekstra godt. En medblogger jeg virkelig har sansen for og som har vært en viktig bidragsyter helt fra starten av det som etterhvert skulle bli InspirasjonOnline.com er nemlig intervjuet der. Og det er jo sånn det er når man får ta del i hverandres tanker og planer over tid. Man blir så himla glad når positive ting skjer dem! Og så er det jo også stas å lese intervju med dem.

Du har sikkert sett henne rundt omkring du også. Hun driver nettsiden Hjemmemamma.com og har en personlig blogg som heter Våre Vilde dager. Hun er en av de damene som virkelig følger sin overbevisning og gjør alt hun kan for å få det til å funke. Hun vil være hjemme med barnet sitt, og hun vil selvsagt også forsørge det. Dermed kommer kreativiteten inn. I form av nettsider, forum, nettbutikk og andre ting. Og det er ikke en hvilken som helst dame som sitter og skriver tips om hvordan man gjør dagen god og stimulerende for barn av hjemmeværende mødre. Jeanette er nemlig selv utdannet førskolelærer og har erfaring fra bl.a. arbeid i barnehage.

kamille

Her kan du lese hennes omtale av intervjuet

Jeg synes det er supert at et menneske som er så inspirerende, kreativ og rett og slett likandes får en stund i spotlighten nå.

Du kan selvsagt løpe og kjøpe Kamille. Det er et fint blad, synes jeg. Men aller mest synes jeg du skal ta turen til nettsidene hennes og bli kjent med damen selv. Gjennom hennes egne artikler og blogging.

Og du? Dersom du har lyst til å støtte opp om noen som tør å gå sin egen vei og gjør sitt ytterste for å gjøre en god jobb på nettopp denne veien… Ja, da kan det være en idé å sjekke ut nettbutikken til Jeanette og se om ikke du synes det er et godt alternativ til de store kjedebutikkene for noen av de tingene du allikevel kjøper.

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Tusen takk for linker og omtale!!! :D

Jeanette, Våre Vilde Dager’s last blog post..Konkurrenter eller nettverk? En mammagründers vanskelige valg.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)