Skal vi lese sammen?

I disse dager holder vi på å velge årets sommerbok på Bokprat.

Og jeg tenkte at det kanskje er flere som kunne tenke seg å være med?

Slik vi har gjort det før, har den boken som blir valgt fått et eget underforum for både nåværende og fremtidige diskusjoner om den. Vi startet jo med lesesirkelen vår da forumet var ganske lite og vi kun var noen få som stakk innom. Nå blir vi stadig flere som stikker innom og noen har kanskje lyst til å diskutere tidligere bøker også.

Men i alle fall:

I denne tråden foreslår vi nå bøker som skal bli årets sommerbok

Dersom du kikker litt i forumet for medlemmenes egne bokanmeldelser og kommer over en bok du fikk lyst til å lese i sommer, så er det selvsagt ingenting i veien for å foreslå den så lenge den ikke har blitt valgt før.

Etterhvert vil det legges til en poll, der deltakerne stemmer over hvilken bok vi skal velge.

Velkommen!


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Det kommer ann på hvilken bok det blir for min del, på grunn av min lange leseliste. ;)
Elin’s last blog post..Skal ikke støve ned i hylla!

Hehe.
Du får kjempe for en av “dine”. :D

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)