16 år

Dette ble en av de bryllupsdagene som bare forsvant midt i alt annet. Det har vært noen av de også.

Det er rart med det. 16 år er lenge. Om noen få år er ekteskapet vårt like gammelt som jeg var da vi giftet oss.

16 år og jeg holder fortsatt ut. Til tross for sommerferiekrangler og diagonalmanntendenser. Så edel er jeg, nemlig. ;)

16 år med latter og tårer. Lampe-beskjeder, sofaprotester og guacamolesinne. Jeg kan ikke tenke meg noen andre jeg vil le med. Jeg kan i grunnen ikke tenke meg noen andre jeg vil dele de bedritne dagene med heller.

16 år.

Vi er her.

Vi er sammen.

Vi er fortsatt oss.

Noen ganger er det alt man trenger.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)