Anbefaling – ABC for pårørende

Dette er en sånn side det kan være viktig å vite om, samtidig som man håper man aldri får bruk for den. Men livet er jo nå engang slik at om man kanskje ikke vil få bruk for dette selv, så er det en mulighet for at man vil treffe et menneske som vil ha det en eller annen gang. Selv kom jeg over den i dag.

Når noen du kjenner mister noen de er glad i, kan det være vanskelig å vite hvordan man best mulig kan være en støtte og hjelp. For det er jo det man vil, ikke sant? Det er vondt å se lidelse og det er vondt å føle seg maktesløs. Det er ikke lett å holde ut å se at andre har det vondt. Og dersom det er fordi de har mistet et barn, så blir det gjerne enda vanskeligere, vondere og kanskje skummelt?

Forfatteren av boken “Små føtter setter dype spor”, Torun Soknes, har laget en ABC for pårørende. Den kan være vel verdt å merke seg. Kanskje vil du aldri trenge den. Men dersom du skulle gjøre det, så mistenker jeg at det kan være viktig informasjon å ha.

Så derfor: ABC for pårørende

Bokmerk den.

Og du, mens jeg har deg her.

Husk: 3 måneder

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Uff, ja.
Jeg kunne trenge en sånn guide iblant, ikke bare i forhold til barn som dør, men andre også. Jeg aner ikke hva jeg skal si. “Kondolerer” er liksom gått av moten? Man blir så maktesløs…

Takk for tips! :-)
Ja, håper vi aldri behøver den – men godt å vite at den finnes!

Ha en flott søndag! :-D

Anette’s last blog post..Hvor får man størst splæsj?!

Tusen takk!
Ja, noen sider er sånn. Man håper man aldri trenger dem, men dersom det skulle skje så tror jeg de er gull verdt.

Du har fått en pris :)

Mytteristen’s last blog post..Og bloggprisen går til….

Var ikke meningen og legge igjen kommentaren 2 ganger, men den kom ikke opp på første forsøk… Og så så jeg at du allerede har fått prisen… Velfortjent fra flere hold, med andre ord!! :-)

CamKarMir’s last blog post..Jeg har blitt tildelt en pris!

Du har allerede fått denne prisen fra flere, men du fortjener den enormt. Her også fra meg: http://heleneshjorne.blogspot.com/2009/01/jeg-har-ftt-en-pris.html

Helene’s last blog post..Jeg har fått en pris

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)