Jeg burde ha visst bedre

Ja, enn å spørre, altså.

Spørre om hva undersåttene ønsket seg til jul i år. Man har da erfaring fra i fjor med slike ønskelister.

Men nei. Det er klart man må spørre. Og så jeg gjorde.

Nå har ikke jeg akkurat barn som er fryktelig bortskjemte. De er virkelig ikke det. Og i år har vi jo også måttet forklare litt om alle nyhetsoppslagene om finanskrisa og slike ting for dem også. I alle fall de eldste.

Det begynte pent, i grunnen. Ønskene kom og det var kjelke med plass til to, dominobrikker, øredobber og lignende som man jo kan få ordnet til en relativt grei pris.

Men jeg så det nok. I øyekroken. Jeg så hvordan minstemanns puls var i ferd med å øke. Hvordan han nesten sto og hoppet av iver. Han hadde tydeligvis kommet på den ultimate julegaven for i år og noe sa meg at dette ikke lovet godt.

Så med øyne som glitret, en kropp som nesten vibrerte av forventning og ivrig stemme fremførte han årets tøffeste julegaveønske mens han snappet etter pusten:

Et…et… HELIKOPTER!

Julen er virkelig tiden for de store drømmene. Og Julenissen kan visst utrette mirakler.

Mon tro om jeg skal sende ham et brev selv i år.

Neida. Det er noen ordentlig fininger av noen unger her i huset. Jeg tipper de overlever selv om det ikke blir noe helikopter til jul. Det gikk ganske greit i fjor da de ikke fikk verken hest, motorsykkel eller superkrefter, så det er absolutt håp. ;)


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Du, det er noen sånne fly til salgs. 10 mill er prisen.Pent brukt.

Bare et forslag - miljøvennlig med litt second hand. :D

Hm. Du sier noe.
10 mill er jo bare lommerusk. *hostekule*

Helikopter, faktisk… Ikke akkurat småtterier… ;-)
Elin’s last blog post..Messesøndag.

Sansynligvis er de fleste barn ganske realistiske, som moren min alltid sa; det er lov å ønske seg alt. Det er jo det ønsker er… det er jo ingen bestilling, bare ønskedrømmer og får man ett lite ønske oppfyllt, ja da er julekvelden reddet.

Graylady’s last blog post..Jeg kan ikke tro det SV

Atte… jeg kjøpte helikopter til nevøen min, jeg tror det var på usb-butikken nederst i Karl Johan. Finnes sikkert på nett også. Man lader det noen minutter og så fjernstyreflyr man det rundt i stua. Ikke stort og det varer bare en liten stund, så må det lades igjen. Faktisk innmari moro, så gøy at jeg kanskje må ønske meg et helikopter til jul selv. ;)
Lothiane’s last blog post..Hurra!

Men det finnes sånne små helikoptere man kan styre med fjernkontroll! Å, så gøy, så gøy, det står på min ønskeliste, for sure! :D
Kathleen’s last blog post..I <3 Hiroshige

Hm. Det kunne jo faktisk ha vært noe. *noterer*

Aww, ikke en eneste liten superpower en gang? Hva slags mamma er du? ;)
Vi fikk fjernstyrt helikopter i fjor, de varte ikke så innmari lenge, men var ikke dyre heller. Og veldig moro så lenge det varte :)
Minneapolise’s last blog post..Under paraplyen

Vi hadde noen kule greier i sommer, vi. Sånne trekkoppgreier som man sender opp i lufta. (Verdens Beste ForklaringTM) De er kule. Og billige. Noe som er bra, for de forsvant i ripsbusker og granhekker hele fordømte tiden. *humre*

[...] kva er vel eit skarve helikopter, [...]

Jeg har to barn som har laget to utrolig lange ønskelister, men når julaften endelig kommer så blir de glade uansett hva de får.

Hege’s last blog post..Heat shock protein

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)