Husker du?

I går kveld satte mannen i huset på vår egen barne-tv for barna.

Kalles klatretre. Det var stor suksess.

Og inspirasjonen til denne posten.

Husker du disse?

Kalles klatretre

Barbapappa

Smurfene

Lekestue

Tante Grønn, tante Brun og tante Fiolett

Bamse – verdens sterkeste bjørn

Colargol (halv episode)

Den vita stenen

Fragglene

Og sist, men ikke minst; Barne-tv sin intro

(Og der skjønte jeg hvor inspirasjonen til Henrik og Henrietta kom fra. *aha-øyeblikk*)

Hva med deg? Er det noe du husker spesielt godt?

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Bringer tilbake minner dette innlegget. Skrev et innlegg om barnetv selv, for en tid tilbake.

Joakim’s last blog post..Tror du på Gud?

Nå måtte jeg inn til deg og lete. Og jeg fant, jeg.
Bra innlegg!
http://www.kverulanten.com/?p=1248

Husker spesielt godt kalles klatretre. Likte godt åpnings sangen. Ellers er jeg så heldig at jeg kan se barnetv sammen med ungene hver dag. Det kommer en og annen ting som gikk når jeg var liten, for eksempel fraglene :)

Tronds’s last blog post..Kjære Burger King

Fraglene er überkule. *nikker iherdig*

Her går det som regel noen diskusjoner om hva som skal ses. De yngste vil se barne-tv og de eldste vil gjerne se Simpsons. Det hjelper ikke at vi har gitt klar beskjed om at barne-tv prioriteres. De eldste prøver seg hver gang. :)

Ååååh!! Mange gode minner her!! Smurfene og Lekestue var nok blant mine favoritter. :-)

~SerendipityCat~’s last blog post..Åh så luuuurt!

Fin den twitter-fuglen din!!! Er det en egen plugin?

~SerendipityCat~’s last blog post..Åh så luuuurt!

Det er litt klipp og lim fra stilen jeg har på Nettnovisen. Der er det en del av stilen. Så jeg knabba den over hit også.

Jeg kan prøve å finne frem til koden om du vil?

Eh… Nå tuller jeg, tror jeg.
Det er en kombigreie mellom denne pluginen og figuren fra den andre stilen.
http://rick.jinlabs.com/code/twitter

Ah. Colargol (som vel er den eneste barne-tv serien som har blitt tatt av skjermen pga. protester fordi hovedfiguren gikk med pistol…), Fragglene (ah, da barne-tv var bra) og Lekestue. Vibeke Sæther <3 :D

Jeg savner Shagma (Eller, reisen til Arkadia / Reisen til Jordens indre, som den vel het på norsk), Muppet Show, og ikke minst Portveien 2 :D

PoPSiCLe’s last blog post..Forrige ukes Tweets – 2008-11-09

Hva med “Shagma”? <3

Elin’s last blog post..White as snow av Tanith Lee

Å, Kalles klatretre er en av mine store favoritter. Og så ser jeg jo meg selv på listen her også ;) Du har ikke sett noe til tante fiolett, tante brun og onkel blå i det siste?

Tante Grønn’s last blog post..Når livet står stille

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)