*hikstelatter*

Noen ganger er det virkelig ikke lurt å endre overskriften og pinge Bloggrevyen uten å tenke seg om.

Jeg skrev et innlegg om “Å føles seg som en vinner”. Etter at innlegget var ferdig, føltes det i grunnen riktig å endre overskriften til “Å stå støtt”. Så da gjorde jeg det.

Og pinget Bloggrevyen.

Helt uten å tenke på at innleggets første setninger kanskje også burde redigeres.

Så meldingen som nå er sendt ut til “de tusen hjem” er altså:

Å stå støtt

Det gjør jeg i dag. Rart, i grunnen, siden jeg sikkert burde furte over å være ute av Tordenbloggen.

Altså: det er ikke rart at jeg står støtt. En skulle tro jeg var en dranker uten like her. Eller at jeg hadde for vane å finne trøst i flaska hver gang jeg ryker ut av bloggkonkurranser.

*plukker salat fra mellom tærne mens lattertårene triller*


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Som sylfersk blogger må jeg innrømme at jeg ikke vet hva “å pinge Bloggrevyen” er… Men jeg lærer relativt raskt, så jeg lar meg ikke knekke av det. (Selvsagt glad for en kjapp forklaring av en som har det i fingrene, i blodet, under huden eller hva en nå skal si.) En annen konsekvens av å være ny blogger er at en får utfordringer som en ikke hvem en skal sende videre til. Siden jeg har oppdaget din blogg og liker det du skriver, tar jeg sjansen på å sende den videre til deg (se min blogg) - og det til tross for at du kanskje har fått den før, evt HATER den slags. Bær i så fall over med en stakkars nybegynner (selv om hun skryter på seg at hun lærer raskt).

Adressen ble feil på forrige innlegg, derfor prøver jeg igjen. Om det også skulle gå galt, er adressen: http://www.portofritt.blogspot.com/
Hilsen nybegynneren.

Heidi’s last blog post..Utfordring

*hehe*
Jeg har en utfordring til deg på bloggen min :-D
Graylady’s last blog post..Julekalender luke 2

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)