Gratulerer, Bharfot!

Da er denne bloggen ute av Tordenbloggen for i år, og bloggeren som gruset meg er ingen ringere enn selveste Bharfot. Det er en blogg vel verdt å ta en titt på. (Detaljerte resultater, finner du nederst i dette innlegget.)

Tusen takk til alle som har stemt på meg, og for all rosen jeg fikk. Jeg synes det er kjempestas og siden jeg håpet på å komme et hakk lenger i år enn jeg gjorde i fjor, så er jeg i grunnen ganske så fornøyd!

Takk til Hjorthen for at han arrangerer dette også i år.

Og gratulerer så mye, Bharfot!

Lykke til videre i Tordenbloggen!


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)