Dette er USAs hevn!

Vi trodde kanskje vi skulle slippe unna med det. Freidige som vi var.

Nå har USA nok en gang vist at de virkelig kan dette med payback.

Vi prakket på dem den sjempesjarmerende Pia Haraldsen. De gir oss Paris Hilton i retur.

Gudene skal vite hva vi har i vente for at vi tidligere zzzzendte Ari og Märtha over there også. *sukk*


Innlegg som kanskje ligner:
    None Found

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

jajaja.. Dette kommer til og bli bra.. Det er en seer mindre og bekymre seg for om paris skal bli fast gjest. Ikke det at jeg trenger og se på det, men det er grei underholdning til tider. ZZende Ari og mærrrTHæ-bærtæ over er noe av det beste norge har gjort.. Ikke nødvendigvis US.

Dette er jo helt fryktelig! Helt vanvittig at noen kan la noe slikt skje. At planen deres er å bli bestevenner med henne summerer opp det meste. De viser seg som noen slanger i så måte og burde derfor vært fjernet fra skjermen, Paris Hilton kunne heller fått sitt eget talkshow i Norge isteden for Numme og han andre, det ville sikkert blitt poppis.

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)