Bør jeg bli bekymret?

Ja, jeg har jo allerede nevnt dette med kjøkkeninnredningen. Sett i sammenheng med det, så må dette ses på som veldig, veldig mistenkelig. Veldig.

I ettermiddag døde nemlig komfyren vår. Rett og slett døde. Tok kvelden. Kastet inn håndkledet.

Så jeg startet på min sedvanlige “ødelagte hvitevarer man ikke har råd til å erstatte”-rutine. Du vet, der man river seg i håret, fråder, okker og oier. Kanskje stanger hodet i bordet også. Ja, i alle fall var det det jeg ville ha gjort dersom jeg ikke var travelt opptatt med å snørre rundt, okke over vonde bihuler og hoste til jeg tisset på meg.

Det er da mannen sier at dette gjør ingen verdens ting. For han, han har nemlig en komfyr til på lur, han. I kjellerboden!

Nå sier han jo at dette var noe han fant på finn.no og fikk gratis. Men nå vet vi tross alt bedre, gjør vi ikke? Han skryter av at han fikk to og har gitt bort en allerede. Og det kunne jeg kanskje ha trodd på med tanke på denne skrotnissen av en mann jeg har. Som nesten fikk tak i en gratis, gigantisk båt i sommer uten tanke for hvor i alle dager vi skulle lagre den. Eller som en gang i tiden fikk tak i et gigantisk arkitekt-tegnebord som sto og blokkerte hele stuevinduet vårt i en periode før vi fikk gitt det bort til noen andre igjen sånn ca. rett før min irritasjon ga seg uttrykk på separasjonspapirene.

Han er en sånn fyr som kommer hjem med mer enn han tok med ut når det er “containerdag” her i nabolaget og alle skal få anledning til å bli kvitt skrotet sitt. Lykkelig og glad. Alt er kjekt å ha.  Til min store fortvilelse. Man prøver da å følge FlyLady-for pokker!

Vel, i dag var det jo tross alt kjekt å ha en komfyr stående i boden.

Men tror vi virkelig på det nå? Nå som utleieren vår har fått meg på tanken om at “finn.no” i virkeligheten betyr tyvegods?

I think not!

Mannen brukte 10-15 minutter på å komme med den nye komfyren.

Bør jeg forhøre meg med naboene om de savner en komfyr, tro? Hm?!

Related Posts with Thumbnails
Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

*ler* det tok da lang tid før du gjennomskuet han :) men du kan jo aldri være helt sikker… hva med å ødelegge noe bare for å se om han “tilfeldigvis” har en til ekstra ? :)

Tronds’s last blog post..Problem med å legge seg

Du sier noe.
Bilen, kanskje? Det hadde vært fint med ny bil, i grunnen. *vurderer*

Hvorfor ler jeg og nikker gjenkjennende av mannen din? Jo – for han må være i slekt med mannen min. Hvor mange ganger har ikke jeg revet meg i håret over kjekt-å-ha-manien, tro? Heldigvis for gubben her i huset er jeg svææært forståelsesfull og kjøpte bolig med sekshundre kvadratmeter ubrukt låve … Der kan han stæsje av hjertens lyst: ti-femten vedovner av den eldre, restaureringsverdige typen, for eksempel, et par biler sto det der inntil for nylig, dessuten sykler av antikvarisk årgang og diverse skap og møbler vi ikke trenger i huset, bare for å nevne noe. Et par skarve komfyrer hadde raskt fått plass, tro du meg!

Så – når du har fått lagt mistanken om tjuvaktig ektemann, kan du kanskje begynne å vurdere tanken på å glede ham med århundrets julegave; nemlig digert lagerareal à la låve.

Sånne skrotnisser er ikke å forakte, har jeg funnet ut, når katastrofen rammer!

Haha. Høres ut som en yngre utgave av pappa :D

Huset hjemme har vært i konstant oppussing de siste 30 årene, pappa skal selvsagt gjøre alt selv, og kjeller, loft, 2. etasje, hage og boder/skur er fulle av “skrot” (eller skatter, som han liker å kalle dem). I hagen står det 6 (ja, seks) biler, hvorav 2 av dem er i daglig bruk, 3 står på bukk/til forfall, og en “skal kondemneres, bare jeg får tid til å plukke den ren for deler først” – joda, skrotnisser er greit det, når ting først går til h*lvete, men pokker så stor plass de skal ta i mellomtiden :D

PoPSiCLe’s last blog post..Obama vant! Hva nå?

Hehe. Det er altså flere skrotnisser der ute.
Jaja. Nå kommer jeg nok til å få høre det lenge. “Husker du den gangen vi trengte komfyr, kanskje?” Jeg har mine bange anelser om at det blir argumentet flere ganger når mannen finner flere ting som er “kjekt å ha”. *humre*

[...] Bør jeg bli bekymret? [...]

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)