Å føle seg som en vinner

Det gjør jeg i dag. Rart, i grunnen, siden jeg sikkert burde furte over å være ute av Tordenbloggen. Jeg gjør ikke det. Kanskje er det feedbackjunkien i meg som er mett og overlykkelig over all rosen.

Men livet er jo tross alt mer enn Tordenbloggen, og det er vel i RL jeg har kjent på gode følelser av å vinne litt.

Jeg kunne ha ramset opp i en liten evighet. Men faktum er at jeg klarer ikke å la være å smile i dag.

Kanskje burde jeg ha fokusert veldig på at vi skal flytte og ikke vet om vi kommer tilbake til dette hjemmet noe mer. Kanskje burde jeg ha følt meg som en skikkelig taper. Kanskje jeg burde vært fra meg av usikkerhet. Istedet føler jeg meg heldig som har sikre ting i livet. Som et sted å dra til. Som vissheten om at vi slett ikke er tvunget til å bli værende et sted som ikke er bra. Som at vi er oss og vi er sammen. Og uansett hvordan, så vil det gå bra. Og med holdepunkter som dette og en jobb jeg hører til i, så mister jeg ikke fotfestet.

Det føles godt å stå støtt.


Innlegg som kanskje ligner:

Likte du innlegget? Hvorfor ikke legge igjen en kommentar under og fortsette diskusjonen der, eller abonnere på min rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. For å lese denne bloggens beste innlegg, kan du klikke her.

Comments

Jeg skjønner så godt hva du mener.

Har gått i en oppoverspiral i hele høst. Noe som gjør meg redd for å blogge, i frykt for å jinxe hele formen.

Derfor sier jeg det nå i bloggen din: jeg har kjøpt meg leilighet og skal flytte om en uke.

Jeg har fått byttet besøkshjem til sønnen min, til en familie med en pappa i.

Og nå kan jeg ikke se for meg at noe kan gå bedre. :)

Lin, takk for en flott blogg.

Lill’s last blog post..God oppfølging?

Heisann,

For en nydelig post! Klart du er en vinner! Mye tilfeldigheter i Tordenbloggen siden det i noen kamper ikke er noen jeg nødvendigvis ville stemme på og i andre er begge favoritter, Og alt er helt tilfeldig! Jeg liker både tankene dine og bloggen din. Og synes det er godt at du føler deg som en vinner! -Fordi du fortjener det! Ha en fin fin søndag! KleM

Bell4trix’s last blog post..Tordenbloggen og snart jul og sånn…liksom..

Tror nesten denne posten sier mye om hvorfor vi liker bloggen din.

Graylady’s last blog post..1. søndag i advent

Lin, lin du er så fin :D
Og for meg - som har hatt noen turer på sykehus - er det deilig å lese tekster av noen som skriver om de gode opplevelsene, akkurat slik jeg har følt dem selv. Det er mye møter mellom mennesker i helsevesenet. Dere er de virkerlige heltene, altså.

Virrvarr’s last blog post..Rosa og blått, jente og gutt

Cup er cup, man blir ihvertfall ingen taper av å ha deltatt i en slik. Jeg pleier jo sjelden å si noe her hos deg, men tenkte bare å få sagt nå at jeg liker bloggen din godt, og takk for kampen, og tvi tvi med alt det andre!

Bharfot’s last blog post..Snøglaserte epler (en kladd)

Legg igjen en kommentar

(obligatorisk)

(obligatorisk)